Futbol edit için klipler nasıl bulunur?

yushy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir Galatasaray futbol edit kanalı açmak istiyorum. Fakat kaliteli klip bulmakta çok zorlanıyorum. Daha çok scence pack bulmak istiyorum maç özetlerinden ziyade. Bazı kişiler Telegram kanallarında var diyor fakat isim vermiyorlar biliyorsanız verebilir misiniz?

Merhaba, bir Galatasaray futbol edit kanalı açmak istiyorum. Fakat kaliteli klip bulmakta çok zorlanıyorum. Daha çok scence pack bulmak istiyorum maç özetlerinden ziyade. Bazı kişiler Telegram kanallarında var diyor fakat isim vermiyorlar biliyorsanız verebilir misiniz?
Telegramda ve X de maçın full tekrarını paylaşan sayfalar var, oralardan güzel klipler bulabilirsin. Çözünürlüğünü güncel editlerdeki gibi kaliteli hale getirmek istiyorsan öncelikle iyi bir bilgisayarın ve sağlam bir bütçen olmalı, çünkü Topaz adında bir uygulama kullanılarak yapılıyor bu kalite yükseltme işi. Onunda fiyatı baya bir yüksek (254 $). Ücretsiz klip olarak çok seçenek olmamasına rağmen benim arada sırada kullandığım iki discord kanalı var, biri DERİN GS diğeri FTA COMMUNİTY. Bunlara da göz atabilirsin...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı