Futbol formaları nereden alınır?

FeritFF

Hectopat
Merhaba. Forma koleksiyonu yapıyorum. Şimdiye kadar formaları hep Pasxaspor'dan aldım ama artık memnun değilim. Ortalama 300-350 TL bandında replika forma satan tavsiye edebileceğiniz, güvendiğiniz internet sitelerini aşağıya bırakır mısınız rica etsem? Şimdiden teşekkürler.

Merter civarında yaşıyorsan merterden 200-250 TL'ye alabilirsin a kalite.

Pasxaspor'dan neden memnun değilsiniz? Oradan alışveriş yapmayı düşünüyorum.

Instagram'da @formaduragi34x sayfasının güvenilir olduğunu duydum.

Pasxaspor'dan neden memnun değilsiniz? Oradan alışveriş yapmayı düşünüyorum.

Instagram'da @formaduragi34X sayfasının güvenilir olduğunu duydum.

Hocam ilk formalarımı onlardan aldım hep gayet de güzeldi isim ve numara baskı değil formanın kendisindeydi soyulma derdi falan yok kafam rahattı ardından sipariş ettiğim formalarda kalitesiz baskılanmıştı ve dikiş bayağı kötüydü kendileri ile iletişime geçtiğim zaman o bizim üretimimiz değildi sorumlusu biz değiliz gibi cumleler kurmaya ve ardından mesajlarıma dönmemeye başladılar.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum, ama ben Adana çarşıdan formaları çok ucuza alıyorum.
Diğer yerlerde fiyat ne kadar bilmiyorum ama burada Adanaspor ve Adana demirspor forması 100 TL.
Eğer Adana'da yaşıyorsanız öneriririm.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum, ama ben Adana çarşıdan formaları çok ucuza alıyorum.
Diğer yerlerde fiyat ne kadar bilmiyorum ama burada Adanaspor ve Adana demirspor forması 100 TL.
Eğer Adana'da yaşıyorsanız öneriririm.
Tam olarak nerede Adana'da?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı