Hocam hayallerinizin peşinden gidiniz. Yanlış anlamayın ama biz öğrenciler anamız veya babamız için çalışmıyoruz bana da vaktinde çok oynuyorum diye bilgisayarı vermemişlerdi LGS de 370 alınca yaptıkları hatanın farkına vardılar çünkü kitap okur gibi matematik çalış demişti ailem.
İkisini de aynı anda yürütünüz çünkü ayağı her top tutanı futbolcu yapmazlar bu dediklerim için bana kırılmayın ben size kötüsünüz demiyorum ama bizim ülkemizde sağlam akademiye gitmedikten sonra futbolcu olmak çok zor. Arda Güler mesela altyapıdan, Fenerbahçe'a kadrosuna geçti.
Kac yasindasiniz? Kulube gidiyor musunuz?Merhaba. Çok arada kaldığım bir konuda size danışmak istiyorum. Ben futbola küçüklüğümden beri (5 yaşımdan beri) oynuyorum. Bir yandan da derslerimi başarılı bir şekilde (en düşük ortalamam 86) götürüyorum. Ailem benim okumamı ve futbola bir kariyer olarak değil de eğlence olarak bakmamı istiyor ve benim yetenekli olmadığımı düşünüyorlar. Fakat ben futbola çocukluğumdan beri bağlı olduğum için asla bir eğlence olarak bakmadım. Bu sene bardağı taşıran son damla da beni zorla dershaneye yazdırıp futboldan alıkoymaya çalışmaları oldu. Ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
evet oynuyorum. 16 yaşındayımBir klüpte oynuyor musun? Yaşın kaç?
16 hocamHocam yaşınız kaç acaba.
16 yaşındayım. evet gidiyorumKac yasindasiniz? Kulube gidiyor musunuz?
Hocam kanıtlayacak çok şey var elimde fakat benim 1 kere bile maçıma gelmediler. İlk kez hatırı sayılır bir kulüpte oynayacağım ilk maça geleceklerini söylediler. Ben o maçta gol attım fakat yoklardı. Daha sonraki maçta da aynısı oldu ve ben yine o maçta gol atmıştım ve yine yoklardı. Daha sonrasında da sadece 1 notum düşük diye kulüpten aldılar ve lgsyi bahane ettiler. Daha sonrasında 1 sene kulüp bulamadımHocam bir şeyler kanıtlarsanız, ailenize karşı bir durşunuz olur, sizi ciddiye alırlar. Eğer yaşınız küçükse zor çünkü ailenizi ikna etmeniz. Seçmelere katılın, bi turnuva olur başarı kazanın, bilirkişiden rapor alın, bunlar işinize yarar.
Hocam umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz, sizi destekleyen böyle anne babanızla konuşabilecek; amca,dayı, dede vs. var mıdır ? Elimizden ne gelsede yapabilsek keşke. Kulupteki hocalarınız vs. konuşmayı denemez mi ? Yaşınız falan da çok uygun.evet oynuyorum. 16 yaşındayım
16 hocam
16 yaşındayım. evet gidiyorum
Hocam kanıtlayacak çok şey var elimde fakat benim 1 kere bile maçıma gelmediler. İlk kez hatırı sayılır bir kulüpte oynayacağım ilk maça geleceklerini söylediler. Ben o maçta gol attım fakat yoklardı. Daha sonraki maçta da aynısı oldu ve ben yine o maçta gol atmıştım ve yine yoklardı. Daha sonrasında da sadece 1 notum düşük diye kulüpten aldılar ve lgsyi bahane ettiler. Daha sonrasında 1 sene kulüp bulamadım
Hocam ailede 2 kişi destekliyor o da eniştem ve anneannem. Onlar da konuştu fakat bir faydası dokunmadı. Hocalarım da zamanında konuştu bir süreliğine fikirleri değişmişti ama aynı düşünce yapısına dönmeye başladılarHocam umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz, sizi destekleyen böyle anne babanızla konuşabilecek; amca,dayı, dede vs. var mıdır ? Elimizden ne gelsede yapabilsek keşke. Kulupteki hocalarınız vs. konuşmayı denemez mi ? Yaşınız falan da çok uygun.
Hocanla tekrardan konustur aileni, hocanin yaninda da tekrardan belirt, okumayi degil futbolcu olmayi istedigini. Kendini kanitlayabilecegin, bulundugum semtin az cok bilinen bir kulubune git.Hocam ailede 2 kişi destekliyor o da eniştem ve anneannem. Onlar da konuştu fakat bir faydası dokunmadı. Hocalarım da zamanında konuştu bir süreliğine fikirleri değişmişti ama aynı düşünce yapısına dönmeye başladılar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.