Futbol mu? Dersler mi?

Futbolu tutku derecesinde seviyor ve cidden yetenekliysen futbol üzerinden devam et. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteyi açıktan okuyabilirsin.

Aynı almışız hocam

Kac yasindasiniz? Kulube gidiyor musunuz?

Hocam bir şeyler kanıtlarsanız, ailenize karşı bir durşunuz olur, sizi ciddiye alırlar. Eğer yaşınız küçükse zor çünkü ailenizi ikna etmeniz. Seçmelere katılın, bi turnuva olur başarı kazanın, bilirkişiden rapor alın, bunlar işinize yarar.

Bir klüpte oynuyor musun? Yaşın kaç?
evet oynuyorum. 16 yaşındayım

Hocam yaşınız kaç acaba.
16 hocam

Kac yasindasiniz? Kulube gidiyor musunuz?
16 yaşındayım. evet gidiyorum

Hocam kanıtlayacak çok şey var elimde fakat benim 1 kere bile maçıma gelmediler. İlk kez hatırı sayılır bir kulüpte oynayacağım ilk maça geleceklerini söylediler. Ben o maçta gol attım fakat yoklardı. Daha sonraki maçta da aynısı oldu ve ben yine o maçta gol atmıştım ve yine yoklardı. Daha sonrasında da sadece 1 notum düşük diye kulüpten aldılar ve lgsyi bahane ettiler. Daha sonrasında 1 sene kulüp bulamadım

Son düzenleme:
Hocam umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz, sizi destekleyen böyle anne babanızla konuşabilecek; amca,dayı, dede vs. var mıdır ? Elimizden ne gelsede yapabilsek keşke. Kulupteki hocalarınız vs. konuşmayı denemez mi ? Yaşınız falan da çok uygun.

Hocam ailede 2 kişi destekliyor o da eniştem ve anneannem. Onlar da konuştu fakat bir faydası dokunmadı. Hocalarım da zamanında konuştu bir süreliğine fikirleri değişmişti ama aynı düşünce yapısına dönmeye başladılar

Hocanla tekrardan konustur aileni, hocanin yaninda da tekrardan belirt, okumayi degil futbolcu olmayi istedigini. Kendini kanitlayabilecegin, bulundugum semtin az cok bilinen bir kulubune git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…