Futbol oynarken çabuk yoruluyorum

quality459

Hectopat
Daha fazla  
Kronik rahatsızlık yüzünden futbol oynarken koşarken daha çabuk yoruluyorum. Bunu en aza indirmenin bir çözümü var mı? Doktor taşıyıcı olduğumu söyledi.

Futbol oynamayacaksın. Daha düşük tempolu spor yapacaksın. Sağlığını etkileyen bir olay varsa bunu düşünmelisin. Kalbin sahanın ortasında durursa ışığı görürsün. Hafife alınacak şeyler değil. Bunun için çözüm burada arama doktor söylesin.

Futbol oynamayacaksın. Daha düşük tempolu spor yapacaksın. Sağlığını etkileyen bir olay varsa bunu düşünmelisin. Kalbin sahanın ortasında durursa ışığı görürsün. Hafife alınacak şeyler değil. Bunun için çözüm burada arama doktor söylesin.

Kesinlikle katılıyorum.

Kronik rahatsızlık yüzünden futbol oynarken koşarken daha çabuk yoruluyorum. Bunu en aza indirmenin bir çözümü var mı? Doktor taşıyıcı olduğumu söyledi.
Aza indirmeyi bilemem de, oynamayı çok istiyorsan. Koşma, başkalarını koştur. Aklıma başka bir şey gelmedi.

Öyle değil nefes nefese kalacak kadar yorulmuyorum doktor önemli bir şey değil dedi ben bu yorgunluğu en aza nasıl indirebileceğimi sordum.

Düzenli spor yapman lazım ve yeterli şekilde beslenmen lazım. Yeterli kalori alamazsan spor için yeterli enerjin olmaz daha da kötüsü zayıflarsın. Düzenli yürüyüş yapmaya çalış ayrıca yavaş tempoda koşular yap. Düzenli bir şekilde yaparsan zamanla daha uzun süre yorulmadığını göreceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı