Eskiden kulüpte oynuyordum ve yani hiç sıkıntı çıkmadan uzun süre koşabiliyordum.
1 yıl ara verdim şimdi halı sahaya gittiğimde çok fazla tıkanıyorum, çözümü nedir?
Eskiden kulüpte oynuyordum ve yani hiç sıkıntı çıkmadan uzun süre koşabiliyordum.
1 yıl ara verdim şimdi halı sahaya gittiğimde çok fazla tıkanıyorum, çözümü nedir?
Kankam bende eski futbol ve eski boksörüm ara verdiğin zaman açılan ciğerlerin falan yine kapanıyor tekrardan kondisyon antrenmanı falan yapman lazım veya halı sahayı sık sık yapman gerek veyahut bir park olur benzeri yerlerde patlayıcı güç koşusu yap jog koşusuda yapabilirsin çözümü budur bence.
Herkeste aynı sorun oluyor genelde. Bende de öyleydi hafta içi 4 saat halı saha yaptım ve arkadaşlarla da hafta sonları maçlara gittim açıldı. Şu an sadece maçın sonlarına doğru tıkanıyorum. Bir de bence yeterli su da içmelisin.