Futbolcu nasıl olunur?

Dostum hevesini kırmak için söylemiyorum ama Türkiye'de torpilsiz bir yere gelmek çok zor hele hele futbolda, 3-4 yıl hatrı sayılır noktalarda futbol oynadım kötü bir seviyede olmamama rağmen çoğunluk yedek kulübesinde oturdum, misal benimle aynı seviyede bile olmayan çocuğun babası bir gece antrenörleri alıp clubda yiyip içiyordu, ertesi maça o çocuk ilk 11 başlıyordu, diğerinin babası hocalarla arkadaştı rica ediyordu iki kelime ediyordu çocuk oynamaya başlıyordu, bir süre sonra ne heves kaldı ne istek öyle bıraktım.

Olanlar torpilli mi oluyor her yer aynı değildir bence.

15 yaşındayım, iyi futbol oynarım, lisansım yok. Bir kulübe gitmek istiyorum yakınlarımda amatör takımlar yok, futbol okulları var. Galatasaray'a gitmek istiyorum bir de bilinmeyen futbol okulu var. Mamak gelisim spor kulübü sizce Galatasaray'ın futbol okuluna mi gitmeliyim yoksa diğerine mi? İkisi de aynı fiyat.
Futbol okulu bence boş iş boşuna babanın parasını yeme kendin antreman yap ve lisans için para vermen gerekiyor illa gidicem diyosan bilinmeyen kulübe bak eğer az kişi falan varsa seninle daha iyi ilgilenirler diye düşünüyorum orda kısa bi süre oyna kendini geliştir ve lisansı al ardından seçmelere gir

Futbol okulu bence boş iş boşuna babanın parasını yeme kendin antrenman yap ve lisans için para vermen gerekiyor illa gideceğim diyorsan bilinmeyen kulübe bak eğer az kişi falan varsa seninle daha iyi ilgilenirler diye düşünüyorum orada kısa bir süre oyna kendini geliştir ve lisansı al ardından seçmelere gir.

Az kişiyle alakası yok bazı yerlerde büyük kulüp olup bayağı iyi ilgileniyolar.

Futbol okulu bence boş iş boşuna babanın parasını yeme kendin antrenman yap ve lisans için para vermen gerekiyor illa gideceğim diyorsan bilinmeyen kulübe bak eğer az kişi falan varsa seninle daha iyi ilgilenirler diye düşünüyorum orada kısa bir süre oyna kendini geliştir ve lisansı al ardından seçmelere gir.

Ve eğer futbol okulunda iyi antrenman yaparsam altyapıya geçerim önemli olan emek vermek.

Son düzenleme:
Sana tavsiyem Galatasaray'ın futbol okuluna yazılıp biraz fiziğini ve hızını geliştirmen lazım ben kanat oyuncusu üzerinden örnek vereyim pas,bitiricilik,şut,top kontrolü ve az çok çalımlarını geliştirirsen birde kas mas yaparsan emin ol torpil sana işlemez kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı