Futbolcu olmak istiyorum ama korkuyorum

Ben başaramadım kanka sen başarırsın inanıyorum sana herkesten daha iyisindir diyemem ama potansiyelini arttır üstüne koyarsan uzunum diyorsun bir de kas gücü koyarsan biraz mathias de light ya da stones gibi bir stoper olabilirsin ön libero olarak da rodri gibi birisi olabilirsin yaparsın yani hayatında strese yer verme gerekirse kız arkadaşın bile olmasın çünkü mental olarak seni yıpratabilir futbolcuların çoğunun gece hayatı ve kız arkadaşı yok bu yüzden başarılı çoğunluk aklında bulunsun bende senin gibi çok çabaladım Beşiktaş U16 da sakatlanmıştım adale atması sonucu futbol kariyerim bitti şu an 18 yaşındayım eğer devam etseydim belki de sakatlanmasaydım beni süper ligde izliyor olabilirdin ya da olabilirdiniz ben sana inanıyorum yapacaksın olacak olacak olacak başka yolu yok hayatında sadece futbol olsun ailen olsun gerisi zaten geliyor başarılar dostum şans seninle olsun.

Senin adına gerçekten çok üzüldüm, senin için daha çok çabalıyıp başarmaya çalışacağım. Vallahi ilham kaynağı oldun bana, akşam akşam gaza geldim. Çok teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin adına gerçekten çok üzüldüm, senin için daha çok çabalıyıp başarmaya çalışacağım. Vallahi ilham kaynağı oldun bana, akşam akşam gaza geldim. Çok teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.
Yarın ilk işin motive olup idmana çıkıp hocaya kendini azda olsa kanıtlamaya bak hoca eninde sonunda ne yapıp ne eder bir şeyler yapar emin ol zaten seçmelere gidersin ordan 1 yıl sonra falan lisansını çıkarttırıp ben ismi bilinmeyen bir kulüpten beşiktaşa seçildim düşün:)
 
Aynen öyle senin yaşın küçük diye tahmin ediyorum zaten en fazla 3-4 hafta sürüyor sonrası iyi çocuk olduğun için hormonların daha hızlı çalışıyor daha kolay iyileşirsin.

Aynen öyle reis.

Yarın ilk işin motive olup idmana çıkıp hocaya kendini az da olsa kanıtlamaya bak hoca eninde sonunda ne yapıp ne eder bir şeyler yapar emin ol zaten seçmelere gidersin oradan ben ismi bilinmeyen bir kulüpten beşiktaşa seçildim düşün:)

Tamamdır. Tavsiyelerin için çok teşekkürler kral, yarın daha çok çabalacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı