Pardon psg demişim bende karıştırdım. Brezilyanın bir takımı olması lazım sonra psgye geçmiştiNeymar'la nerede oynadı Lugano?
Pardon psg demişim bende karıştırdım. Brezilyanın bir takımı olması lazım sonra psgye geçmiştiNeymar'la nerede oynadı Lugano?
Sizin mesajınızı görmedim. Konu sahibine dedim. Quaresma falan diyince.Bilemezmişim, adamı biliyorum ama aklımın ucunda geçmemişti.
Hocam pepe ibrahimovic falan ne alaka?
2017'de PSG'ye gitti Neymar. Lugano PSG'den 2013'e ayrıldı. Hatta Neymar daha Santos'ta oynuyordu Lugano PSG'deyken.Psg de fenerden sonra kısa bir süre oynadı
Aynen aynen doğru karıştırmışım bende sonradan düzelttim kusura bakmayın ikisi bir brezilya takımında oynadı neymarın barcelonadan önce ki kariyerinde2017'de PSG'ye gitti Neymar. Lugano PSG'den 2013'e ayrıldı. Hatta Neymar daha Santos'ta oynuyordu Lugano PSG'deyken.
Hocam hep fener fener başka takımlardan üstünden temel alın birazdaBir soru daha geliyor.
- 3 kez gol kralı oldum, bir tane de UEFA Uluslar Ligi kupam var
- Tchouameni, Aurier, Tisserand ve Fabregas ile oynadım
- Milli takımdan emekliyim. Bilin bakalım kimim?
Hiç bilmiyorum ondan yapay zekaya sordum Wissam Ben Yedder dedi ne kadar doğrudur bilmem.
Hiç bilmiyorum ondan yapay zekaya sordum wissam ben yedder dedi ne kadar doğrudur bilmem.
Tisserand ve Aurier'den dolayı Toulouse geçmişi. Fabregas ile birlikte Monaco. Tchouameni ile Monaco ve Fransa Milli Takımı. Gol krallığı biraz şüpheli ama Ben Yedder?Bir soru daha geliyor.
Hiç bilmiyorum ondan yapay zekaya sordum wissam ben yedder dedi ne kadar doğrudur bilmem.
Tisserand ve Aurier'den dolayı toulouse geçmişi. Fabregas ile birlikte Monaco. Tchouameni ile Monaco ve Fransa milli takımı. Gol krallığı biraz şüpheli ama ben yedder?
Hocam hep fener fener başka takımlardan üstünden temel alın biraz da![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.