Futbolda hangi mevki seçilmeli?

fxRat7

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle selam size kısa bir sorum var. Galiba babam notlarım iyi olduğu için futbola yazdıracak. Ha bir de Bolu'dayım hangi kulübe katılayım? Hiçbir bilgim yok öncelikle özelliklerim: Aşırı hızlıyım yorulmam agresifim paslarım güzel zalim ve bencil değilim ya beni Q7 hissiyatı gibi düşünün. Şut idare eder çalım var iyi düzeyde arkadaşlar DOS ve arkası olmaz hiç oynamadım bile bu arada sağ ayaklıyım.
Ve bir de geçen halı saha yaparken şu GS formalı ne koşuyor be yorulmuyor herif gibi şeyler duydum. (tek GS formalı bendim) iyi akşamlar sağlıcakla kalın.

Arkadaşlar öncelikle selam size kısa bir sorum var. Galiba babam notlarım iyi olduğu için futbola yazdıracak. Ha bir de Bolu'dayım hangi kulübe katılayım? Hiçbir bilgim yok öncelikle özelliklerim: Aşırı hızlıyım yorulmam agresifim paslarım güzel zalim ve bencil değilim ya beni Q7 hissiyatı gibi düşünün. Şut idare eder çalım var iyi düzeyde arkadaşlar DOS ve arkası olmaz hiç oynamadım bile bu arada sağ ayaklıyım.
Ve bir de geçen halı saha yaparken şu GS formalı ne koşuyor be yorulmuyor herif gibi şeyler duydum. (tek GS formalı bendim) iyi akşamlar sağlıcakla kalın.
Sol Kanat oynayabileceğin en iyi mevki olabilir. Ama istediğin kadar hızlı ol eğer dayanıklılığın kötüyse seni zorlayabilir. Özellikle kanat gibi ceza sahasına kat eden mevkilerde zorlanabilirsin.

Son düzenleme:
Sol kanat oynayabileceğin en iyi mevki olabilir. Ama istediğin kadar hızlı ol eğer dayanıklılığın kötüyse seni zorlayabilir. Özellikle kanat gibi ceza sahasına kat eden mevkilerde zorlanabilirsin.

Hocam kolay kolay devrilmem ama evrilirsem devireni 😁😁 neyse hocam sağ olun var olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı