Futbolda nasıl ilerlenmeli?

StepC

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar.

Ben 9. sınıfa giden bir öğrenciyim. Bu sene lise kazandığım için büyük şehre taşındık ve kendimi geliştirmek için kursa gitmek istedim ve bu yüzden belediyenin kendi kursu olan basketbola yazıldım. Ama hala aklımda futbol var çünkü ben küçüklükten beri hep oynar ve çok severim. Basketbola yazılma sebebim ise nefes problemim. Hastalığım yok ama koşu yaparken (hızım iyi) 1 2 dakika sonra nefesim bitiyor. Benim bitiriciliğim iyi, boyum 1.80 ama biraz zayıfım. Pasım iyi Q7 tarzı paslar atabiliyorum sağ ayağım ve çalımda 2 3 tane sık kullandığım var yani pek iyi değil. Hayatımda hiç kursa gitmedim ama bizim orada yine iyi oynardım. Sizce futbol kursuna yazılabilir miyim? Hangi bölge bana daha iyi olur ve nefes problemini halledebilir miyim? Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Problemlerini antrenman yaptıkça halledersin. Mevki olarak izlemeden bir şey diyemem. Kursa yazıl en kötü ihtimal mutlu olduğun bir şeyle vakit geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…