Futbolda savunma yapmakta zorluk çekiyorum

Yani kardeşim nasıl bir taktik verelim bilemedim. Alan savunuyormuş gibi savun hemen atlama oyuncuya, hızlı koşuyor olabilirsin ama atik olmayabilirsin, var iseböyle bir problem idman yaparak kendini geliştir, bunu yapmana rağmen hala çalım yiyorsan al bir arkadaşını karşına onunla antrenman yap, bir de oyuncu karşına geldiği zaman ayak hareketlerinden ziyade vücut hareketlerine odaklan ve hızlı tepki vermeye çalış. Ben olsam bu şekilde yapardım. Bir de adama dalarken tabii ki de vücudunu kullanacaksın ancak ilk hamlen bacak, direk vucudunu kullanırsa sağından atar solundan geçer bir bilek hareketiyle yanından geçer vs.

İnşallah büyük bir futbolcu olursun genç kardeşim.
aynen ben ilk vücudumu kullanıyorum
Savunma yapamadığını belirtmiş. Hızı ve ortaları iyiymiş. Defansif orta saha onun için kötü mevki olur. Belki serbest orta saha oynayabilir. Arada kanatlara da gider ama futbol okulunda hocaların böyle talimatlar uygulayacağını sanmam. Para peşindeler genellikle.

Savunma yapamadığını belirtmiş. Hızı ve ortaları iyiymiş. Defansif orta saha onun için kötü mevki olur. Belki serbest orta saha oynayabilir. Arada kanatlara da gider ama futbol okulunda hocaların böyle talimatlar uygulayacağını sanmam. Para peşindeler genellikle.
hoca kanatlarda oynamama izin vermiyor beklerde daha iyisin diyor çok fazla itiraz ettim ama dinlemiyor

Bence o futbol okulundan ayrılıp başka bir okula girmeyi düşünün. Hocanız belli ki tek amacı para olan biri. Büyük ihtimal kanattaki çocuğa da kaydırma yapıyordur. Hatta direkt futbol okuluna gitmeyin seçmelere katılın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı