Futboldan nefret etmek normal mi?

sukuterkopke

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sinop
Daha fazla  
Bir erkeğim ve futbolu gram sevmiyorum. Yaşıtlarıma bakıyorum onlar neredeyse her gün ayaklarında top bir o yana bir bu yana atıyorlar. Bir şey anladığımda yok zaten, bir kaç kavramı biliyorum. Ve bunların hepsi bana garip geliyor, bir boşluk hissediyorum sanki içimde. Sizce futbolu sevmemek normal bir şey mi?

(Nefret etmiyorum sadece oynamayı sevmiyorum)

Son düzenleme:
Gayet normal ben de pek sevmezdim, şu an sadece aile büyükleriyle otururken seyretmeye yeni yeni katılıyorum o kadar.

Gayet normal, herkes herşeyi sevmek zorunda da değil.
İyi yanından bakın, en azından maç günü fanatikleşen kızlar gibi değilsiniz.

Genelde bütün erkekler sever, sevmeyenlerede eşcinsel damgası konulur, belki daha hiperaktif spor sevmiyorsunuzdur belli olmaz.

Çok normal hocam. Herkes aynı şeyi düşünmez ve zorunda da değil. Sadece bazı kişiler zorbalık yapabilir onları umursamayın.

Bence gayet normal isteyen sever isteyen sevmez bende oynamayı sevmem ama izlemesini severim mesela.

Sevmeyebilirsin gayet tabi ama nefret biraz abartı sanki hocam.
Nefret ediyorum derken başka dallara daha çok ilgi duyuyorum anlamında demek istedim hocam. Yüzmeyi daha çok seviyorum ben.

Ayriyeten basketbol da oynarım.

Neden anormal olsun ki? Herkes aynı şeyi sevmek zorunda değil, demek ki size hitap etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…