Futboldan nefret etmek normal mi?

Genelde bütün erkekler sever, sevmeyenlerede eşcinsel damgası konulur, belki daha hiperaktif spor sevmiyorsunuzdur belli olmaz.
Yukarıda dediğim gibi yüzmeyi seviyorum hocam. Karadenizli olduğum için heralde orada fazlasıyla girerdim denize.

Anormal bir durum. Sevmemekte tamamen özgürsünüz ve sizin en doğal hakkınız ve oldukça normal herkes her sporu sevmez ama bir insanın bir spor dalından nefret etmesi mantıklı değil.

Anormal bir durum. Sevmemekte tamamen özgürsünüz ve sizin en doğal hakkınız ama bir insanın bir spor dalından nefret etmesi mantıklı değil.
Nefret etmiyorum sadece sevmiyorum. Yanlış kavram kullanmışım orada.

Okulda yaptıkları maçları izlerim ama nedense sürekli oynamak istiyorlar ve en küçük hatada birbirlerine bağırıyorlar. Ben daha çok ona takıyorum.
Ben de okulda oynanan maçlardan şu bağırma çağırmalar yüzünden nefret ediyorum.

Okulda yaptıkları maçları izlerim ama nedense sürekli oynamak istiyorlar ve en küçük hatada birbirlerine bağırıyorlar. Ben daha çok ona takıyorum.

Hocam birbirlerinin boğazlarına yapışmaları benim de en büyük nefret sebebim mantıksızda geliyor ama nefret için yeterli bir sebebi değil.

Yorumlardaki herkes normal herkes her şeyi sevmek zorunda değil demiş ki haklılar da. Fakat futbol veya basketbol gibi popüler sporların konudan genelde olumsuz çevre etkisi veya daha önceden bilgi sahibi olmadığından insanlardan bir bakıma o konuda toplumdan kopman sende kötü bir izlenim bırakmış olması çok normal. Fakat bana kalırsa , ki şu anki düşüncem değişebilir, futbolu sevmemek mantıklı değil. İşle gerçekten ilgilendikçe, oyunu oynadıkça, izledikçe, insanların hikayelerini dinledikçe insan tarihinin yarattığı belki en büyük belki de en önemli spor olduğunu düşündüğüm futbol insanın zihninde anlam kazanıyor. Bir süre sonra sanatlaşıyor hatta. Tabii herkes doğru koşullarda doğru düşünemeyedebilir, çok emin değilim ama ben de bir zamana kadar senin gibi düşünen biri olarak bunun çok da mantıklı olmadığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…