Fuxi H3 alınır mı?

Alma gitsin herkes oyun için iyi değil diyor ya yurt dışı al ya da bence 2. ele yönel.
1 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun yok çok fps oyunu oynarım ses kasmak istiyorum derseniz fazla tatmin etmeyebilir. Ama kesinlikle fiyatına göre mükemmel bir kablosuz kulaklık, bataryası da iyi dayanıyor.

@Roalexx Eğer oyun da tatmin etseydi alırdım ben kendim Creative Aurvana kullanıyorum rahatlık ses kalitesi bakımından beni tatmin ediyor oyunda öyle çok iyi değil ama zaten bunuda beklemiyorum zaten 300 TL Ye aldım çünkü ve fiyata göre çok memnunum şimdi bu kulaklık ile benim kulaklık ikiside oyunda kötü ise ben niye o kulaklığa o kadar para vereyim hem kulağa tam oturmuyormuş hemde oyunda kötü bu markanın zaten yaptığı en büyük hata kablosuz yapıp iç donanıma bişey birakmamalari bence en mantıklı 2 el temiz oyuncu kulaklığı almak ben öyle yapacam ne yazikki bu fiyat bandında adam akıllı sıfır kulaklık kalmadı.

dostlar çektik bi tane ama nasıldır hayla kullanan varmı
Ben kullanıyorum, yapılan yorumlar hard gamerlar tarafından yapılmış galiba. Öyle günlük 2-3 saat valorant oynuyorum genellikle şarja en son 5 gün önce taktım galiba hala daha şarjı bitmedi. Kulakların altında çok hafif boşluk kalıyor ama çok rahatsız ettiğini söyleyemem kafada çok rahat hisettiriyor aşırı hafif bi kulaklık, ayrıca saçma sapan RGB'li kulaklıklardan çok daha sade durması hoşuma gitti benim. Bu bütçeye kablosuz istiyorsanız kesinlikle alınabilir.

Ben kullanıyorum, yapılan yorumlar hard gamerlar tarafından yapılmış galiba. Öyle günlük 2-3 saat valorant oynuyorum genellikle şarja en son 5 gün önce taktım galiba hala daha şarjı bitmedi. Kulakların altında çok hafif boşluk kalıyor ama çok rahatsız ettiğini söyleyemem kafada çok rahat hisettiriyor aşırı hafif bi kulaklık, ayrıca saçma sapan RGB'li kulaklıklardan çok daha sade durması hoşuma gitti benim. Bu bütçeye kablosuz istiyorsanız kesinlikle alınabilir.
ses kasma durumu nedir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı