Alma, aldırma! Ben aldım ve pişman oldum. Şimdi sana aldığımda yaşadığım problemleri anlatayım. İlk olarak ürünü sipariş ettim ve merakla bekledim. 2 gün sonra ürün geldi. Kulaklığı ilk kafama taktığımda kulağımda bir boşluk vardı. Başta önemsemedim. Bu arada kutu içeriğine tekrar baktım ve içinden mikrofonu, bir tarafı Type-C bir tarafı USB olan bir kablo ve yine bir tarafı Type-C bir tarafı jak girişli kablo ve USB dangle çıkmıştı. Paket içinde splitter yoktu. Neyse, hemen açtım bilgisayarı taktım Dangle'ı maksimum 2 gün kullandım. Bu Dangle'ı 3. gününde takayım kullanayım dedim. Bir de ne göreyim! Aygıt algılanmadı. Bozuk olabilir gibi bir yazı. Gerçekten de bozulmuştu. İçimden "vaa dolandırıldık laa vaa para gitti laa" dedim ve üfleye püfleye bahsettiğim Type-C kablosunu taktım 2-3 gün de bu şekilde kullandım ve tekrardan ses git gel yaptı. Sonrasında bozuldu tabii. Mikrofonunu gözden geçirmek gerekirse tak çıkar yapabildiğin sesini karşıya kötü yansıtmasada çok da iyi yansıtmayan mikrofonu vardı. Mikrofonu kaybettim

ve şimdi bu kulaklığı telefonuma Bluetooth ile bağlayıp şarkı dinlemek için kullanıyorum ve şarjı harika derecede iyi dayanıyor.