Fuxi H3 alınır mı?

İlk defa kablosuz kullandığımdan biraz uğraşacağım sanırım. Şu an taktım ses gelmiyor garip bir şekilde. Yazılım kurmayı denedim oda yok.

Ses gelmiyor derken kablosuz moduna geçmek için tuşlara basmak gerek diye biliyorum.

İlk defa kablosuz kullandığımdan biraz uğraşacağım sanırım. Şu an taktım ses gelmiyor garip bir şekilde. Yazılım kurmayı denedim oda yok.

Power tuşuna 2'er kere bas modlar oradan değişiyormuş.

Kablolu da kablosuz da olmuyor. Ses gelmiyor bir türlü. Eski bir laptop a taktım ondan mı acaba? Tuşa basılı tuttum power on sesi geldi ve mavi ışık yanıp sönmeye başladı. Ses hala yok ama.

Bu arada görselde ki mor yerler hiç sağlam durmuyor. Kulaklığa yanlışlıkla ters bir hareket yapınca kopacakmış gibi. Çok hafif geldi bide garip oldu ama bu bir avantaj sanırım. Birde kulağa gelen kısımda eğim yapma özelliği olmadığı için biraz havaya kalkıyor alt tarafı, biraz rahatsız etti açıkçası.

Ayrıca şurada dikişi çıkmış. Bunla birlikte iyadeye gidiyor kulaklık. Başarabilirsem incelemesini ben de yapayım en azından bir işe yarar.

Son düzenleme:
Kablolu da kablosuz da olmuyor. Ses gelmiyor bir türlü. Eski bir laptop a taktım ondan mı acaba? Tuşa basılı tuttum Power on sesi geldi ve mavi ışık yanıp sönmeye başladı. Ses hala yok ama.

Hocam ben de becerememiştim ilk başta, kullanım kılavuzuna bakarak yapın. Ben öyle çözmüştüm.

POWER tuşuna iki kez basın aktif olacak. Malzeme kalitesi zaten berbat.

Hocam son durum nedir beğendiniz mi kulaklığı.

Ben de SteelSeries Arctis Nova 1, skullcandy slyr ya da Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum bunu iade edip.

Hocan ben de skullcandy slyr istiyordum da stok bitmiş nereden bulabilirim?

Hocam ASUS H3 hakkında bilgilendirebilir misin alınır mı? Rahat mı mikrofonu nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…