FX 4100 bilgisayarın geç açılma sorunu

Yasin Demir

Centipat
Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarım da yaşadığım problem bilgisayarı açtıktan yaklaşık 15 - 30 dakika geçtikten sonra Windows açılıyor ilk olarak bilgisayarın güç düğmesine bastıktan sonra HDD ışığı gelmiyor ve klavyede Caps Lock veya num lock basınca açılmıyor farede de ışık yanmıyor ama kasada fanlar dönüyor bunlar olurken dediğim gibi HDD ışığıda yanmıyor kendim çözüm olarak daha sonra güç kaynağını arkadaşımın bilgisayarında denedim sorunsuz çalışıyor daha sonra ekran kartını çıkarıp sonra onboard ile denedim yine aynı problem var daha da sonra bilgisayar üzerindeki bellekleri çıkarıp farklı bellek taktım ama aynı sorun yine devam ediyordu sizce sorun ne olabilir arkadaşlar?

Bilgisayar özellikleri.
ASUS M5A78M-LX3 anakart.
FX4100 işlemci.
4 + 4 avexir bellek.
OEM RX460 ekran kartı.
400 Watt Frisby güç kaynağı.
500 GB. Seagate harddisk.

Hard diski'nizi kontrol ettinizmi. Onda bir sorun olabilir. Windows açılma hızları genellikle disklerle alakalı oluyor.

Hayır dostum öyle değil ekrana hiç görüntü gelmiyor yani no signal yazıyor aradan yukarıda belirttiğim süre geçtikten sonra açılıyor bilgisayar yani ilk açtığımda BIOS ekranı bile çıkmıyor hani şu anakart markası gösteren ekran aradan belirttiğim süre geçince o ekran çıkıyor normal olarak sonra Windows açılıyor harddisk alakalı sorun değil çünkü harddiski çıkarıp bir de öyle denedim yine BIOS'a girmek için ekran gelmiyor no signal yazıyor.
@Recep Baltaş lütfen göz atar mısınız Recep bey yardımınıza ihtiyacım var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı