FX-4100 mü I5-3470 mi?

Makaleler
3
Selamlar, önümde iki seçenek var: i5-3470 + tek RAM slotu çalışmayan anakart.
FX-4100 + 4 RAM slotlu 8 Pin CPU güç girişli Overclock destekleyen ve günümüz uefi arayüzüne benzeyen arayüzüyle Asus anakart. Hangisini seçmeliyim çok kararsız kaldım. İnternetten testlere bakınca 4,4 GHZ'ye overclock'lanmış FX-6300 bile anca yarışıyor İ5-3470'le. Ekran kartı: Gigabyte Windforce GTX 680. 375 lira fiyat aralığında bu kartın performansına benzer bir kart varsa lütfen bilgilendirin. Tek RAM slotu çalışmayan anakart tek modül 8GB destekliyor. Zaten 8GB kullanacağımdan pek sıkıntı yok ama i5 için değer mi onu düşünüyorum.
Ayrıca o bahsettiğim OC destekleyen anakart + FX-6300 + 2 fanlı kule tipi soğutucuyu bir adam bana 450'ye bırakıyor. Ben o anakartın aynısını 250'ye buldum ve işlemci olarakta FX-4100 seçince 380₺ oldu. 70₺ için değer mi? Ekran kartı bütçesini artırmak için downgrade yaptım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı