FX-4100 RX570 Sistem Performansı

batuhanxx

Decapat
Arkadaşlar sistemim:

FX4100 3.6 GHz
990FXA GD-65 anakar
12 GB 1600 MHz DDR3 RAM
120 GB SSD
AMD Radeon HD 6770 1 GB

Bu sistemin üstüne ekran kartı için MSI GTX 1050 Ti 4 GB veya Asus Rog strix RX570 OC 4 GB ekran karti almayi dusunuyorum. Sistemi su anda yukseltemem, ekran karti bu. 2 senecek var.
Sadece Knight Online oynuyorum eski sistemim kasma yapiyor, FPS dususu yasarmiyim? Normalde 30-40 FPS, grafikleri kapatinca 80-110 arasi. RX570 ile duzelme olur mu? Takilma olsa dahi cok fazla kasar mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
DİKKAT !

Böyle bir giriş yapmamın sebebi AMD ile Knight Online kelimelerinin aynı ortamda yer almasıdır. Fx 4100,6300,8350 işlemcilerini stok ve O.C'lu şekilde kullanmış biri olarak yorum yapıyorum. FX serisi ile Knight oynanmaz. i3 4160 Fiyat performans işlemcisidir Knight Online için. Boşuna ekran kartı alma çok hızlı bir şekilde sistemini değiştir :)

bir arkadaşım kullanıyor memnun i3 4160 dan aslında o şekilde de yapılabilir ama ekran kartı işimi çözebilir mi öncelikle amacım o yorumunuz için teşekkür ederim 4160 düşünülebilir dediğiniz gibi düşük bütce normal performans için ideal bir tercih olur

Çözmüyor. Oyun ekran kartından çok çekirdek performansına bakıyor. FX serisinde AMD farkını çok çekirdekteki performansıyla öne çıkarıyor ancak single core'da vasatlar. Ben sorunumu i3 4160 ile çözdüğüm için sana bunu öneriyorum ki zamanında FX serisini elden geçirmiş biri olarak.

anladım dostum i3 4160 ve üstü için sistem bakılabilir peki i3 4160 ın üstüne sanırım GTX 1050 düz 2 GB alırsam diğer oyunlar içinde fps artışı sağlayabilirim uyumlu olucağını düşünüyorum
Dostum i5 2500 K da çok iyi bir işlemci onunlada yüksek performans görme şansım olur mu

Son düzenleme:
Çözmüyor. Oyun ekran kartından çok çekirdek performansına bakıyor. FX serisinde AMD farkını çok çekirdekteki performansıyla öne çıkarıyor ancak single core'da vasatlar. Ben sorunumu i3 4160 ile çözdüğüm için sana bunu öneriyorum ki zamanında FX serisini elden geçirmiş biri olarak.
peki fps oyunlarında mesela fortnite gibi oyunlarda bir fps sorunu yaşar mıyım?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı