FX 4100 ve GTX 1050 Darboğaz

asdqwqw16

Hectopat
Daha fazla  
FX 4100, GTX 750 ti takılı su an PC'de. 750'yi 1050 yapsam darbogaz yasar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşuna yükseltmeyin fark görmek istiyırsanız en azından rx 470 yapın.i ekran kartını. Onun altındaki bir kartla upgrade yapmanın mantığı yok.

Arkadaş neye dayanarak darboğaz olur ekran kartını dizginler yazıyorsunuz buraya anlayamıyorum. Yaklaşık 5-6 ay 270x le beraber kullandım. Kullandığım süre boyuncada bariz bir sıkıntısını görmedim. 1080p çözünürlük üzerinden konuşuyorsak eğer sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Değil 750-1050 970 le kullanan adam var şimdi biraz bakınınca gördüm.

Arkadaş neye dayanarak darboğaz olur ekran kartını dizginler yazıyorsunuz buraya anlayamıyorum. Yaklaşık 5-6 ay 270x le beraber kullandım. Kullandığım süre boyuncada bariz bir sıkıntısını görmedim. 1080p çözünürlük üzerinden konuşuyorsak eğer sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Değil 750-1050 970 le kullanan adam var şimdi biraz bakınınca gördüm.
FX 4100 yerine i3 7100 veya üstü olsaydı oyunlarda daha iyi performans verirdi. Sonuçta azda olsa bir darboğaz söz konusu. İşlemci ekran kartının hızına yetişemiyor sonuçta.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı