FX 4100 ve RX 460 Düşük Performans Sorunu

Sercan Sarp

Hectopat
Daha fazla  
Technopat'ın RX 460 GTA 5 Performans Testindeki ayarların aynısını yaptım ama FX-4100 ile 35-45 arası FPS alıyorum. Technopat ise videoda 75 FPS civarı alıyor, darboğaz mı oluyor? Oluyorsa bu kadar çok etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içinde GPU kullanımı, CPU kullanımı gibi değerleri SS alarak bizimle paylaşabilir misiniz ?

Oyun esnasındayken MSI Afterburner programıyla CPU ve GPU kullanımlarını anlık olarak gözlemlememiz gerek. (Technopat'ta rehberi blunuyor) Eğer CPU kullanımı %90-100 değerlerine yakın iken GPU kullanımı %50-60larda dolaşıyorsa büyük darboğaz var demektir.

Normal şartlar altında darboğaz yaşanmaması lazım aslında. Ayarları veya çözünürlüğü arttırmayı denediniz mi ?

Kardeşim FX 4300 ve RX 460 DUAL kullanıyorum. High ayarlar 45-55 fps alıyorum.

Merhaba arkadaşlar şu an 720p çözünürlükte denedim ama hala ayni fps'yi alıyorum 1080p yapıyorum ayarları very hig yapiyorum hala aynı fps'yi aliyorum fps'im surekli 30-50 arası sorunum nedir hangi ayari yaparsam yapıyım aynı fps'yi alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…