Sercan Sarp Hectopat Katılım 2 Ocak 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2018 #1 Technopat'ın RX 460 GTA 5 Performans Testindeki ayarların aynısını yaptım ama FX-4100 ile 35-45 arası FPS alıyorum. Technopat ise videoda 75 FPS civarı alıyor, darboğaz mı oluyor? Oluyorsa bu kadar çok etkiler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2018
Technopat'ın RX 460 GTA 5 Performans Testindeki ayarların aynısını yaptım ama FX-4100 ile 35-45 arası FPS alıyorum. Technopat ise videoda 75 FPS civarı alıyor, darboğaz mı oluyor? Oluyorsa bu kadar çok etkiler mi?
KS KS Sercan Sarp Hectopat Katılım 2 Ocak 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2018 #11 OkuyomBenYa dedi: Darboğaz yapıyor. Bu durumda ayarları, ekran kartı kullanımı %90'ı geçene kadar yükseltin sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Aynen darboğaz yapıyor sanırım şaşırtıcı olan ise ayar yukseltikçe FPS te doğru oranda artıyor sebebi nedir merak ettim açıkcaşı. Artı 0 Eksi
OkuyomBenYa dedi: Darboğaz yapıyor. Bu durumda ayarları, ekran kartı kullanımı %90'ı geçene kadar yükseltin sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Aynen darboğaz yapıyor sanırım şaşırtıcı olan ise ayar yukseltikçe FPS te doğru oranda artıyor sebebi nedir merak ettim açıkcaşı.
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 10 Ocak 2018 #12 Sercan Sarp dedi: Aynen darboğaz yapıyor sanırım şaşırtıcı olan ise ayar yukseltikçe FPS te doğru oranda artıyor sebebi nedir merak ettim açıkcaşı. Genişletmek için tıkla... Ayarları yükselttiğiniz zaman işlemciye binen yük azalıyor ve darboğaz daha az hissediyorsunuz. Artı 0 Eksi
Sercan Sarp dedi: Aynen darboğaz yapıyor sanırım şaşırtıcı olan ise ayar yukseltikçe FPS te doğru oranda artıyor sebebi nedir merak ettim açıkcaşı. Genişletmek için tıkla... Ayarları yükselttiğiniz zaman işlemciye binen yük azalıyor ve darboğaz daha az hissediyorsunuz.