Overclock yapmamda bana yardımcı olur musun ?Ben de FX4100 OC ile 4.4 GHZ stabil olarak kalabiliyor, 14 GB RAM ve 4GB 1050Tİ ile GTA5 ultra, Shadow Of the tomb raider’ı yüksek-normal karışık ama yüksek ağırlıklı ayarlarda hiçbir sorun yaşamadan oynayabiliyorum.
Önce ki ekran kartım gayet güzel iyiydi yine her oyunu oynayabiliyordum ancak kasanın üst kava deliklerinden su damlası girdiği ve allahtan da sadece ekran kartına geldiği için koşa devre yaptı, 1050Tİ kullanmadan ne karar kötü bir kart olduğunu fark edemezdim. İşlemciden önce ekran kartını değiştir, eğer ki sonradan yükseltilebilecek bi sistem istiyorsan RTX 2060 bile alabilirsin. Her ne kadar tam performans alamayacak ta olsan, sonuçta anakart ve işlemcini elbet değiştireceğinden dolayı ileriye dönül bir yatırım olacaktır.
Stock soğutma yok soğutucu olarak akasa venom atto varbelirlediğim değere maalesef ki stock soğutma ile ulaşamazsın, stock soğutma ile 4.1 GHZ stabil alabileceğini düşünüyorum. Ben anakartımın üzerinde ki OC tuşlarını kullanmaktayım.
Size ulaşabilceğim bir yer var mı bana yardımcı olabilir misiniz ? Boşuna yeni işlemci alıp para yatırmak istemiyorum.kademe kademe yükseltmen gerekirdi, soğutma ve diğer bileşenlere uygun olanı ancak o şekilde bulabilirsin. Sakın bu şekilde devam etme, zarar verirsin.
4.1 de stabil olarak kullanabilirsin, istersen stabil olursa 4.3 dene.
Size ulaşabilceğim bir yer var mı bana yardımcı olabilir misiniz ? Boşuna yeni işlemci alıp para yatırmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.