Doğukan Karaca Decapat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #1 İşlemci 4 Çekirdek fakat Görev yöneticisinde 2 olarak gözüküyor. AMD FX-4300 Black Edition Dosya Ekleri Adsız.png 303,7 KB · Görüntüleme: 136
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.919 Makaleler 6 Çözümler 30 18 Ekim 2019 #2 Windows arama kısmına msconfig yazıp enter'a basın. Önyükleme sekmesine gelip Gelişmiş Seçeneklere tıklayın. Oradaki kısımda işlemci sayısında tik varsa tiki kaldırın.
Windows arama kısmına msconfig yazıp enter'a basın. Önyükleme sekmesine gelip Gelişmiş Seçeneklere tıklayın. Oradaki kısımda işlemci sayısında tik varsa tiki kaldırın.
Doğukan Karaca Decapat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #3 Silinen üye dedi: Windows arama kısmına msconfig yazıp enter'a basın. Önyükleme sekmesine gelip Gelişmiş Seçeneklere tıklayın. Oradaki kısımda işlemci sayısında tik varsa tiki kaldırın. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Windows arama kısmına msconfig yazıp enter'a basın. Önyükleme sekmesine gelip Gelişmiş Seçeneklere tıklayın. Oradaki kısımda işlemci sayısında tik varsa tiki kaldırın. Genişletmek için tıkla... Tik yok Dosya Ekleri Adsız.png 301,9 KB · Görüntüleme: 138
Silinen üye dedi: Windows arama kısmına msconfig yazıp enter'a basın. Önyükleme sekmesine gelip Gelişmiş Seçeneklere tıklayın. Oradaki kısımda işlemci sayısında tik varsa tiki kaldırın. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Windows arama kısmına msconfig yazıp enter'a basın. Önyükleme sekmesine gelip Gelişmiş Seçeneklere tıklayın. Oradaki kısımda işlemci sayısında tik varsa tiki kaldırın. Genişletmek için tıkla... Tik yok
Q u a L i t y Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 254 Çözümler 4 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #4 Doğukan Karaca dedi: Tik yok Genişletmek için tıkla... İşlemci sayısı kısmına tıklayıp, 4'ü seçin tamam deyip çıkın. PC'yi yeniden başlattıktan sonra, sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
Doğukan Karaca dedi: Tik yok Genişletmek için tıkla... İşlemci sayısı kısmına tıklayıp, 4'ü seçin tamam deyip çıkın. PC'yi yeniden başlattıktan sonra, sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
RockCharT Kilopat Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 555 Çözümler 3 18 Ekim 2019 #5 Tik koyup 4'ü seçip yeniden başlatın.
Rangier Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 139 Çözümler 1 18 Ekim 2019 #6 İşlemcide 2 tane fiziksel modül var. Onun için 2 çekirdek gösteriyordur. CPU-Z programında 4/4 olarak görünüyorsa bir sorun yok demektir.
İşlemcide 2 tane fiziksel modül var. Onun için 2 çekirdek gösteriyordur. CPU-Z programında 4/4 olarak görünüyorsa bir sorun yok demektir.
Doğukan Karaca Decapat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #7 Q u a L i t y dedi: İşlemci sayısı kısmına tıklayıp, 4'ü seçin tamam deyip çıkın. PC'yi yeniden başlattıktan sonra, sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim oradaki sayı bilgisayar açılış hızını etkiliyor RockCharT dedi: Tik koyup 4'ü seçip yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim oradaki sayı bilgisayar açılış hızını etkiliyor Rangier dedi: İşlemcide 2 tane fiziksel modül var. Onun için 2 çekirdek gösteriyordur. CPU-Z programında 4/4 olarak görünüyorsa bir sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... Atayım mı CPU Z resmini?
Q u a L i t y dedi: İşlemci sayısı kısmına tıklayıp, 4'ü seçin tamam deyip çıkın. PC'yi yeniden başlattıktan sonra, sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim oradaki sayı bilgisayar açılış hızını etkiliyor RockCharT dedi: Tik koyup 4'ü seçip yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim oradaki sayı bilgisayar açılış hızını etkiliyor Rangier dedi: İşlemcide 2 tane fiziksel modül var. Onun için 2 çekirdek gösteriyordur. CPU-Z programında 4/4 olarak görünüyorsa bir sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... Atayım mı CPU Z resmini?
Rangier Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 139 Çözümler 1 18 Ekim 2019 #8 Programı açın. Sağ alt tarafta Cores 4 Threads 4 yazması lazım. Göremezseniz fotoğraf atarsınız.
Doğukan Karaca Decapat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #9 Rangier dedi: Programı açın. Sağ alt tarafta Cores 4 Threads 4 yazması lazım. Göremezseniz fotoğraf atarsınız. Genişletmek için tıkla... Burası böyle birde birşey soracağım oradaki işlemci sayısını 4 yapmalı mıyım? Dosya Ekleri Adsız.png 425,4 KB · Görüntüleme: 121
Rangier dedi: Programı açın. Sağ alt tarafta Cores 4 Threads 4 yazması lazım. Göremezseniz fotoğraf atarsınız. Genişletmek için tıkla... Burası böyle birde birşey soracağım oradaki işlemci sayısını 4 yapmalı mıyım?
Rangier Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 139 Çözümler 1 18 Ekim 2019 #10 Birşey yapmanıza gerek yok değerler olması gerektiği gibi. FX 6300 kullanırken ben de 3/6 olarak görüyordum görev yöneticisinde çekirdek sayılarını. Bir zararını görmedim. Doğukan Karaca dedi: Burası böyle birde birşey soracağım oradaki işlemci sayısını 4 yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Açılış hızını etkilediği söyleniyor ama ben faydasını görmedim, size kalmış.
Birşey yapmanıza gerek yok değerler olması gerektiği gibi. FX 6300 kullanırken ben de 3/6 olarak görüyordum görev yöneticisinde çekirdek sayılarını. Bir zararını görmedim. Doğukan Karaca dedi: Burası böyle birde birşey soracağım oradaki işlemci sayısını 4 yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Açılış hızını etkilediği söyleniyor ama ben faydasını görmedim, size kalmış.