FX-4300 İşlemci 2 Çekirdek olarak Gözüküyor

Tamamdır çok teşekkür ederim.

Ben işlemcinizin FX olduğunu unutmuşum. FX'lerde tek pakette çift çekirdek var. FX 8350'de de 4 çekirdek görünüyordu. Fiziksel olarak cidden 4 çekirdek değil aslında. AMD bunun için tazminat ödemişti. 8 olan da aslında 8 çekirdek değildi.

Anladım
Ama hallettik şuan 4 çekirdeğide kullanıyor görebiliyorum Rica etsem bir konuda bana yardımcı olur musun?
@Rangier Kral burada mısın buradaysan bir soru sorabilir miyim rahatsız ediyorum seni ama Benim işlemci 760g chipseti var ama CPU Z ve diğer programlarda 780G chipset olarak gözüküyor sence ben hangisini kurmalıyım kutusunda ise 760g Chipset diyor yüklüyorum bu seferde bu aygıt için sürücü yüklenmemiş diyor rica etsem yardım edermisin konu açmıştım fakat ilgilenen olmadı

Son düzenleme:
Sorun yok benim de FX-8300 işlemcim var ekran görüntüsü atıyorum herşey normal.

Sorun yok benim de FX-8300 işlemcim var ekran görüntüsü atıyorum herşey normal.

Eki Görüntüle 449339
Teşekkür ederim bir şey soracağım amd fx 4300 için 760G Chipset kuruyorum ama cpu z ve diğer programlarda 780G Chipset gösteriyor yüklüyorum bu aygıt için sürücü yüklenmemiş diyor konu açtım ama ilgilenen olmadı varmı bir fikrin?

Anakartın nedir?

760G chipset senin anakart. AMD'nin sitesin de zaten 780 için sürücü yok buradan işletim sistemini seçip kurulum yapman gerekiyor.
https://www.amd.com/tr/support/chipsets/amd-7-series-chipsets/780g Burada gözüküyor
760G chipset senin anakart. AMD'nin sitesin de zaten 780 için sürücü yok buradan işletim sistemini seçip kurulum yapman gerekiyor.
Ya anlamadım bu aralar hep fps drop yiyorum hani çözüm arıyorum kendimce ama nafile overlock yaptım mesela 3.80 idi 4.20 yaptım falan ama yinede fps drop oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…