FX 4300 mü G3258 mi ?

caulkercharles

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese iyi günler.
GTA 5,Battlefeld 4, Far Cry 3 vb. oyunlar için bilgisayar toplamaya karar verdim.
Ekran kartını Hd 7870 alacağım.8 gb ramim var.Geriye işlemci ve anakart kaldı.Hangi işlemci beni daha uzun götürür?G3258 bu günlerde çok tavsiye ediliyor ama Fx4300'den bahseden yok.Oyunları 1366x768 çözünürlükte High-Medium arası oynamak istiyorum.İki işlemcidede kilit yok ikisinide 4.0 ghz'de kullanacağım.

Şahsen fikrim oc yapıldığında fx4300'ün daha iyi olacağı yönünde ama ısınma sorunu var ve ayrıca güç çekme sorunu da ayrı bir dert :). Böyle bir sistemi kendim kuracak olsaydım kesinlikle amd ve iyi bir soğutma seçerdim :)

G3258 almanı tavsiye ederim. Fx 4300'den çok daha performanslıdır ve daha günceldir. Fakat iyi bir soğutucuyla 4.4 ghz'ye O.C etmelisiniz. 4.4 ghz'ye O.C ettiğiniz zaman toplam yükte i3 4160 performansına ulaşıyor. Soğutucu ile birlikte fiyatı i3 4160'ın fiyatına denk geliyor. Dilerseniz i3 4160 alın.

Evet i3 seviyesine ulaştığını bende duymuştum.Ama Fifa 15 Far Cry 4 GTA 5 gibi oyunlar minimum 4 çekirdekli işlemci istiyor.G3258 performanslı ama 2 çekirdekli olması sorun gibi.G3258 bu oyunları oynatabilir mi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı