FX 4300 RX 570 FPS sorunu

nacs

Hectopat
Arkadaşlar selamlar kafayı sıyırmak üzereyim. Sizlerin bana yardımı dokunursa ne mutlu bana bir işletim sistemimi yazayım.
FX 4300 3.8GHz işlemci.
8 GB gskills Blue RAM 1600 MHz DDR3.
RX 570 Sapphire Nitro 4 GB.
Everest 400W 6 pin 1 PCI güç girişli.
Arkadaşlar ilk önce belirtmem gereken şey eski ekran kartım GTX 750 Ti'di güncelleyim dedim. RX aldım ama çok temiz 2. el garanti belgeside var. Eski kartımda CS:GO'da 120 140 arası alıyordum. Şimdiki kartta ise 70 90 100 arası. Kafayi yemiş durumdayim. Format attım birnevi az iyileşti min 70'di 80 oldu. Arkadaşlar Power mi alayım rammi 100 150 TL'ye 2. el işlemci önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız 8K desteklemiyor malesef, 6K alabilirsiniz.
Tamamdır Hocam 6K da rahatlıyormuş baya Teşekkür Ederim Yardımın İçin tam Olarak Watt danmı alakalı Yoksa İşlemciden mi? İlk Önce Hangisini Alırsam Pc rahatlar.? CS:GO dan 70 90 FPS alma Sebebim tam olarak neyden kaynaklanabilir?
Onun yerine Xeon X5460, 775 Pin anakart MSI G41 olur. Bir de soğutucu ile 250 TL falan denk gelir. İşlemciye de O.C yaparsın 200-250 alır diye düşünüyorum. İ5 3470 gücünde hem darboğaz azalır.
hocam ANAKART ım AMD yi destekliyor. Watt Im 400W Baktınızmı Özelliklerine Sistemimin.?
Ekran kartınızın tam yükte çalıştığına emin olun. Undervolt yapmayı deneyin güç kaynağınızı rahatlatıcaktır.
İlk Defa Duydum Undervolt U hocam teşekkür ederim yardımın için PSU ile İşlemciyle Alakalıymış Galiba

Tamamdır Hocam 6K da rahatlıyormuş baya Teşekkür Ederim Yardımın İçin tam Olarak Watt danmı alakalı Yoksa İşlemciden mi? İlk Önce Hangisini Alırsam Pc rahatlar.? CS:GO dan 70 90 FPS alma Sebebim tam olarak neyden kaynaklanabilir?
İşlemcin aşırı güçsüz, ekran kartın ona göre aşırı güçlü o yüzden ekran kartı gücünü çok az kullanıyor işlemci gücünü tam kullansa da performansının çeyreğini bile gösteremiyor ekran kartı. Yapacağın en ucuz güncelleme Xeon X5460 işlemci ve 775 Pin anakart almak. MSI G41 bulabilirsin. Tabi 775 Pin soğutucu da gerek. 250 TL falan tutar. İşlemciyi monte edip format dan sonra, işlemciyi O.C yap darboğaz ortadan kalkar.

İşlemcin aşırı güçsüz, ekran kartın ona göre aşırı güçlü o yüzden ekran kartı gücünü çok az kullanıyor işlemci gücünü tam kullansa da performansının çeyreğini bile gösteremiyor ekran kartı. Yapacağın en ucuz güncelleme Xeon X5460 işlemci ve 775 Pin anakart almak. MSI G41 bulabilirsin. Tabi 775 Pin soğutucu da gerek. 250 TL falan tutar. İşlemciyi monte edip format dan sonra, işlemciyi O.C yap darboğaz ortadan kalkar.
Hocam Bütçem 150 Tl Maalesef WATT sipariş Ettim 600W XİGMATEK markalı sonra Fx 6300 Almayı Düşünüyorum

Hocam Bütçem 150 Tl Maalesef WATT sipariş Ettim 600W XİGMATEK markalı sonra Fx 6300 Almayı Düşünüyorum
PSU yeterdi. Gene darboğaz yapacak korkarım bir şey değişmez. PSU boşa alınmış gibi duruyor ama ileriye dönük olmuş. O işlemci 80 TL falan da bulabilirsin diye biliyorum araştırıyorum senin için, hemen.

Anakart: MSI G41 çipsetli anakart lga775 ddr2 - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 775964015

Bayağı aradım al bundle işlemci ve soğutucu: İNTEL X5450 775 PİN 3.00 GHZ MODLU FAN DAHİLDİR - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 770128482
Toplam 160 TL

Son düzenleme:
Watt olabilir, çünkü ekran kartınız için en düşük 500W öneriliyor siz işi garantiye alıp 600W alabilirsiniz.

Watt olabilir, çünkü ekran kartınız için en düşük 500W öneriliyor siz işi garantiye alıp 600W alabilirsiniz.
hocam Allah Razı Olsun Senden. Watt alıcam 600W luk XİGMATEK in. sonra FX 6300 Aldığım zaman sorun düzelicek Ama Watt Alınca Dahada Düzelicek Teşekkür Ediyorum Sana Ekran Kartım 8+6 Pinli Ben sade 6 Pinle Çalıştırıyorum. bide yüksek Oyun girince Kulaklıktan Ötme Sesi Geliyor. Watt tanmış hocam
h
PSU yeterdi. Gene darboğaz yapacak korkarım bir şey değişmez. PSU boşa alınmış gibi duruyor ama ileriye dönük olmuş. O işlemci 80 TL falan da bulabilirsin diye biliyorum araştırıyorum senin için, hemen.

Anakart: MSI G41 çipsetli anakart lga775 ddr2 - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 775964015

Bayağı aradım al bundle işlemci ve soğutucu: İNTEL X5450 775 PİN 3.00 GHZ MODLU FAN DAHİLDİR - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 770128482
Toplam 160 TL
hocam sağol. Bakıcam Bi şekilde ama Anakart tekin durmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı