ValenDrax
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar, foruma yeni kaydoldum fakat uzun zamandır PC donanımı konusunda araştırma yapıyorum. Güncel oyunları daha iyi performansla oynayabilmek için, AMD FX-4300 sistemimden 6. nesil i5 sisteme geçiş yapmaya karar verdim. (Kısmen) Yeni sistemim aşağıda:
Burada benim için en önemli nokta bir-iki parça takviyesiyle gelecekte yükseltilmeye uygun bir sistem oluşturmaktı. Elbette bütçeyi de çok zorlamadan anakart, işlemci ve RAM değişikliği yaptım. Parçalardan sadece RAM henüz elime geçmedi ama o da 2 gün içinde elimde olur. Sizden ricam olumsuz/olumlu eleştiride bulunmanız (yükseltilebilirlik, uyumluluk, fiyat/performans vs. gibi konularda). Değerli yorumlarınızı bekliyor, şimdiden teşekkür ediyorum.
- Core i5-6500 3.2 GHz
- MSI H110M PRO-VD
- ASUS R9 270 DirectCU II OC
- Kingston HyperX Fury DDR4 2133 MHz 2x8 GB RAM
- Everest Rhino 550W
Burada benim için en önemli nokta bir-iki parça takviyesiyle gelecekte yükseltilmeye uygun bir sistem oluşturmaktı. Elbette bütçeyi de çok zorlamadan anakart, işlemci ve RAM değişikliği yaptım. Parçalardan sadece RAM henüz elime geçmedi ama o da 2 gün içinde elimde olur. Sizden ricam olumsuz/olumlu eleştiride bulunmanız (yükseltilebilirlik, uyumluluk, fiyat/performans vs. gibi konularda). Değerli yorumlarınızı bekliyor, şimdiden teşekkür ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: