FX 4300 ve GT 730 Tabanlı Sistem Toplama

Ekran kartı iyi ama RAM'i düşürmek pek iyi olmaz. RAM olduğu gibi kalsın.

Şu an idarelik biraz eski ama ATX bir kasa var. Eski pc nin onu kullansam çünkü oraya yazdığım kasa fiyatı 250 TL arttırıyor. Bu şekilde yapsam ama çok iyi değil 1 veya 2 fan takılıyor olması lazım. İyi soğutabilir mi acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam da istediğin gibi bir sistem.
Ekran Alıntısı.PNG

Pardon, sistem 1.500 TL'ymiş. Ben onu 1.300 diye gördüm. Kusura bakma.

Ama toplanacak en iyi sistem bu olsa gerek. 1.300'e adam akıllı sistem dizmek zor biraz.

1.300 TL'yi geçmeyecek şekilde istemişsin ama bu kez ekran kartını düşürmem gerekiyordu o zaman. 200 TL daha bulabilirsen topla derim sana.

Zaten ben de 1.300'ün altına inmeye çalıştım ama olmadı.

Tam da istediğin gibi bir sistem. Eki Görüntüle 45057

Pardon, sistem 1.500 TL'ymiş. Ben onu 1.300 diye gördüm. Kusura bakma.

Ama toplanacak en iyi sistem bu olsa gerek. 1.300'e adam akıllı sistem dizmek zor biraz.

1.300 TL'yi geçmeyecek şekilde istemişsin ama bu kez ekran kartını düşürmem gerekiyordu o zaman. 200 TL daha bulabilirsen topla derim sana.

Zaten ben de 1.300'ün altına inmeye çalıştım ama olmadı.

Bir tane eski bir kasam var onu kullansam aslında iyi olabilir.

@Halit Baskurt eski kasanın hava sirkülasyonu iyiyse ve güç kaynağı güçlüyse neden kullanmayasın. Ama Thermaltake Versa II ' nin iyi gideceğini düşünüyorum sistemine. Hem güç kaynağı kaliteli hem hava sirkülasyonu iyi. (Kendim kullanıyorum. )

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı