FX 4300 ve GTX 650 Ti Oyunlarda Performans Sorunu

ali4351

Kilopat
Daha fazla  
Selam. Öncelikle sistemimi atayım.

İşlemci: AMD FX4300 4M 3.8Ghz AM3+
Ekran Kartı : Asus GTX650Ti Boost DCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1
RAM: Kingston HyperX Fury Black 2x4(8GB) 1600MHz DDR3
Anakart: ASRock N68C GS-FX
PSU:TAURO XIGMATEK 650Watt
HDD: 1 TB

Sistem özelliklerim bunlardır. Her oyunda fps düşmesi yaşıyorum en iyi oyundan en kötü oyuna kadar ornek olarak ssleri atayim. Sebebi nedir acaba bu fps drobun en düşük oyunda bile alıyorum çok saçma ve sinir bozucu bir durum lütfen yardım edin.

O mavi ekrani çözdüm de işlemcim aşırı ısınmaya başladı. Anlamadım fan çalışıyor fakat boşta 60 derece

İşlemcine soğutucu almalısın. Yoksa ömrünü kolay kaybedecektir ve istediğin performansı almanı engelleyecektir.

İşlemci fani oyundayken hızlı çalışınca fps düzgün oluyor fakat arada sırada yavaşlıyor fan sesten anlaşılıyor kasa acık olduğundan , yavaşlayınca fps düşüyor bu fan speed i düzeltme gibi bir yolu yok mu ?

O işlemci o karta darboğaz yapmaz.
Valla bilmiorum neden yaptıgını hala cozemedim

O işlemci o karta darboğaz yapmaz.

İslemci faninin sesi yukteyken acayip deisior yavaslayip hizlandigini sesten anlayabiliyorum ses artınca fps duzelior yavaslayinca fps drop oluyor. bide speed fan resmini attim bakabilirseniz değişik bisi varmi ben pek anlamiorumda .

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 94
İlk olarak işlemci termal macunu yenile bunu yaparken eski macunu iyice silmeyi unutma tabi sonra sıcaklık değerlerini tekrar kontrol et.

İlk olarak işlemci termal macunu yenile bunu yaparken eski macunu iyice silmeyi unutma tabi sonra sıcaklık değerlerini tekrar kontrol et.
Termal macunu 1 ayda 2 kere yeniledim . yenileyince 1-2 hafta fps problemi olmadan götürüyor ama sonra tekrar baslior .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…