FX 4320 ile GTX 1050 Ti Darboğaz Yapar mı?

Niye RX 460 almıyorsun ki? Olmaz zaten.
Aslında baktım RX 460'ın Overwatch ve DOOM benchmarkına çok nadiren %80 oluyor GPU usage sonra direk %100 devam ediyor. Hiç sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.

UserBenchmark: AMD RX 560 vs Nvidia GTX 1050

RX 560 varken 460'a yönelmeyin. 4 GB'lık versiyonu 580 TL civarında , işinizi görecektir. Ayrıca gtx 1050'ye nazaran daha ucuz bir kart.
Ucuz fakat büyük darboğaz yapıp yapmayacağını bilmiyorum. 560 ile 460 arasında oyunlarda çok büyük performans farkı yok gibi görünüyor fakat yine de darboğaz yapıp yapmayacağını bilmediğim için kararsızım.

Elinizdeki en iyi alternatif olduğunu düşünüyorum. Ancak hala kafanızı kurcalayan birşey var ise RX 550'ye de yönelebilirsiniz.

Aslında baktım RX 460'ın Overwatch ve DOOM benchmarkına çok nadiren %80 oluyor GPU usage sonra direk %100 devam ediyor. Hiç sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.

Ucuz fakat büyük darboğaz yapıp yapmayacağını bilmiyorum. 560 ile 460 arasında oyunlarda çok büyük performans farkı yok gibi görünüyor fakat yine de darboğaz yapıp yapmayacağını bilmediğim için kararsızım.

4 GB versiyonu 470 lira civarı bulunuyor.

Elinizdeki en iyi alternatif olduğunu düşünüyorum. Ancak hala kafanızı kurcalayan birşey var ise RX 550'ye de yönelebilirsiniz.
4 GB versiyonu 470 lira civarı bulunuyor.
Yok ya ben en iyisi 460'a gideyim. 550'nin performansı 460'ın neredeyse yarısı. Zaten benchmarklarda da çok bir darboğaz yok arada biraz gpu usage düşüyor ama fpse çok etki etmiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı