FX 4320 ve RX 570 uyumu

Sağol abi teveccühünüz. Banlanmasına karşıyım, bütçe neye yetiyorsa veya aşılamıyorsa kullanılabilir.

İşlemci olmadan BIOS update yapılamaz. O ikilinin yerine R3 1200 + A320 daha iyi gider. Artan bütçe de satılan GT1030'un yanına eklenirse RX570 alınır mis gibi kullanılır.

İşlemci olmadan BIOS update yapılamaz. O ikilinin yerine R3 1200 + A320 daha iyi gider. Artan bütçe de satılan GT1030'un yanına eklenirse RX570 alınır mis gibi kullanılır.
Aynı fiyata 2600 gücünde 1600 yerine 1200 almak salaklık. Bütçesi Olunca 590 bile eklenebilir. Güzel anla BIOS güncellemesi parçaları aldıktan sonra yap istedim.

Aynı fiyata 2600 gücünde 1600 yerine 1200 almak salaklık. Bütçesi Olunca 590 bile eklenebilir. Güzel anla BIOS güncellemesi parçaları aldıktan sonra yap istedim.

Ryzen 5 işlemciler A320 ile desteklenmiyor. Yani sistemi açamaz arkadaş. Dolayısıyla BIOS Update de yapılamaz. Ayrıca A320 anakart R5 1600 performansını kısıtlayacaktır.

Ryzen 5 işlemciler A320 ile desteklenmiyor. Yani sistemi açamaz arkadaş. Dolayısıyla BIOS Update de yapılamaz. Ayrıca A320 anakart R5 1600 performansını kısıtlayacaktır.
3000 serisi dahi destekliyor. Bütçen yoksa, O.C yapılmayacaksa alınır. Araştırmadan konuşma. Ayrıca anakart performans etkilemez. Sadece daha düşük frekans RAM desteklerse bir kaç FPS fark olur.

Yanlış Bilgilendirme
3000 serisi dahi destekliyor. Bütçen yoksa, O.C yapılmayacaksa alınır. Araştırmadan konuşma. Ayrıca anakart performans etkilemez. Sadece daha düşük frekans RAM desteklerse bir kaç FPS fark olur.
BIOS güncellemesi olmadan B450 anakartların bir kısmı dahi desteklemezken A320 anakartların desteklediğini söylüyorsanız gülmeden geçemeyeceğim. Linki de bırakayım belki okursunuz.
Not: Performanstan kastım çeşitli hatalar, sorunlar, ısınmalar vs.

Çok teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi yapayım en iyisi Ekran kartım bir 300TL eder sanırım daha garantisi duruyor FX 4320 de ne kadar eder bilemem de Onu da satsam DDR3 8 GB RAM var onu falan da satarsam sanırım RX 570'i alabiliyorum ya da bir sonraki ay alırım çok çok sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…