FX 5500 mavi ekran hatası

Wuesty

Hectopat
Makaleler
1
Yer
ANKARA / KEÇİÖREN
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 3700x Sıvı Soğutmalı İşlemci | XFX RX 5600XT THICC III ULTRA 6GB VRAM Ekran Kartı | Geil Evo Spear AMD Ryzen Edition CL18 8x2 16 GB 3600 MHz Dual Channel Ram | Kingston A2000 Series SA2000M8/500G NVMe M2 SSD | Thermaltake 650W PSU | Thermaltake Versa T25 TG Kasa | Gigabyte B450M S2H Anakart | ASUS TUF GAMING VG277Q1A 165HZ 1MS 27" Monitör
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar benim NVIDIA GeForce FX 5500 ekran kartım var. Önceden sürücüyü yüklediğimde PC mavi ekran vermiyordu. Ama, nedense son 2 aydır ekran kartı mavi ekran veriyor. Vermeden 1 gün öncesine PC'nin temizliğini yapmıştım. Sonra sürücüyü yükleyince oldu. Lütfen ekran kartı eski diye konuyu kapatmayın.

Ekran kartı çipseti bozulmuş olabilir ki elinizdeki karttan 20-30 liraya bulabilirsiniz zaten.

Ekran kartı çipseti bozulmuş olabilir ki elinizdeki karttan 20-30 liraya bulabilirsiniz zaten.

Eyvallah Sistemim çok kötü. Ama işlemcim iyi bir işlemcimi sizce:

Intel® Pentium® 4 Processor supporting HT Technology 3.06 GHz, 512K Cache, 533 MHz FSB​

Ne iş yapacağınıza bağlı işinizi görüyorsa iyidir. Çoğu kişi bu işlemcileri emekliye ayırdı artık.
Aynen. Mesela ödevlerimde vb. işime bayağı yarıyor. Bana göre güzel

Önce bir Minidump paylaşın, çip kaynaklı mı onu görelim.
Dosya görmeden konuşmanın manası yok!

Ben de olabilir diye yazdım zaten hata kodlarını paylaşıp çözülmesi daha uygun olur tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…