goktugtavuk54 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 3 Yer Sonsuz boşlukta herhangi bir yerde Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Bilgisayarımın rahatça kaldırabildiği oyunlarda bile kapanıyor, sorun ne olabilir? Sistem: FX 6100 ROG STRIX RX470.Herkese teşekkürler dediniz seylere bakacağım. Dosya Ekleri DxDiag.txt 87,1 KB · Görüntüleme: 172 Son düzenleme: 11 Mart 2021
Bilgisayarımın rahatça kaldırabildiği oyunlarda bile kapanıyor, sorun ne olabilir? Sistem: FX 6100 ROG STRIX RX470.Herkese teşekkürler dediniz seylere bakacağım.
KS KS goktugtavuk54 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 3 Yer Sonsuz boşlukta herhangi bir yerde Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #11 ArchBtw dedi: PC'yi temizle. Genişletmek için tıkla... tm birde kapanınca bütün elektirik akımı duruyor pcde ben powerden zannetmistim Samotne Ciasteczka dedi: DxDiag PSU modeli söylemez. PSU modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bakman lazım o zaman içine. goktugtavuk54 dedi: tm birde kapanınca bütün elektirik akımı duruyor pcde ben powerden zannetmistim Bakman lazım o zaman içine. Genişletmek için tıkla... dersim bittince bakarım Artı 0 Eksi
ArchBtw dedi: PC'yi temizle. Genişletmek için tıkla... tm birde kapanınca bütün elektirik akımı duruyor pcde ben powerden zannetmistim Samotne Ciasteczka dedi: DxDiag PSU modeli söylemez. PSU modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bakman lazım o zaman içine. goktugtavuk54 dedi: tm birde kapanınca bütün elektirik akımı duruyor pcde ben powerden zannetmistim Bakman lazım o zaman içine. Genişletmek için tıkla... dersim bittince bakarım