FX 6100 sistem toplama

Daha fazla  
Herkeze selam. Bütçem düşük olduğu için amd FX6100 işlemci anakart ve RAM almak istiyorum. Elimde Msi R7 240 ekran kartı harddisk ve 500 waat PSU mevcut. Oyun performansı ve ileriye dönük kaç sene kullanabilirim? Yorum ve sistemi buna uygun toplarsanız sevinirim. Bütçe düşük olduğu için belirtmiyorum elimdeki ekran kartı ile darboğaz yapmasın yeterlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu saatten sonra fx eski artik hocam. Onun yerine i3 6100 ya da athlon 860 alabilirsiniz. İki islemci de ekran kartinizi besleyebilecek gucte ve FX 6100'den daha guncel.

Herkeze selam. Bütçem düşük olduğu için amd FX6100 işlemci anakart ve RAM almak istiyorum. Elimde Msi R7 240 ekran kartı harddisk ve 500 waat PSU mevcut. Oyun performansı ve ileriye dönük kaç sene kullanabilirim? Yorum ve sistemi buna uygun toplarsanız sevinirim. Bütçe düşük olduğu için belirtmiyorum elimdeki ekran kartı ile darboğaz yapmasın yeterlidir.
Zen işlemciler bekle bir-iki ay.

Zen işlemcileride beklesem fazla bi bütçe ayıramam fx 6100 işlemciyi çok iyi olduğunu söylüyorlar elimde r7 240 ekran kartı mevcut a10 7890k mı almalıyım performans arasında takılıp kalıyorum 6 çekirdekli bir işlemcide oyunlar için ileriye dönük iyi olarak görünüyor herkez intel i3 6100 skylake sistem öneriyor 2 çekirdek işlemci ileride yine iyileştirme isteyecek sizce nasıl fiyat ve performans açısından amd iyi gibi geliyor bu arada ceza yedim farklı kullanıcı ile yazıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı