FX 6100 sisteme yükseltme

Bu ekran kartı güzel karttır, tavsiye ederim beş aşağı üç yukarı benim sistemime benzemektedir. R9 280x alabilecek bir bütçeniz varsa daha uygun olacaktır yeni nesil kart olmakla birlikte iyi fps değerleri verecektir. Gta 5 konusuna gelince bahsettiğiniz kartlar üst ayarlarda aa vs. bazı ayarları düşürürseniz rahat oynarsınız .

İşlemcide sıkıntı olmaz zannetmiyorum bir soğutucu alırsın 4.2'ye kadar destekliyor zaten güzel bir işlemcidir, stok fan yerine güzel bir soğutucu ile iyi bir verim alabilirsin.

Otomatik dene bir istersen sistem bir kendini test etsin hangi sıcaklıklar iyi derecede ona göre ayarlarsın kademe şeklinde arttırarak. Bu arada Catalyst Control Center'dan yapıyorsun değil mi?

Nereden çıkmış ki böyle bir şey? AMD'nin sahibiyle falan mı görüşmüş? Ve R9 270X sizi götürür GTX760 ile arasında 3-5 FPS fark var 70 TL için o fark verilmez bence.
Benim sistem AMD FX Gigabiyte GA78. AMD FX 6350. 2x4 tam. Asus 2 GB 256 Bit R9_280 anakt 2.0 destekli ama ekran kartı 3.0 destekli bundan dolayi mi tam performans alamiyorum? Hem de işlemciye çok yukleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sistem AMD FX Gigabiyte GA78. AMD FX 6350. 2x4 tam. Asus 2 GB 256 Bit R9_280 anakt 2.0 destekli ama ekran kartı 3.0 destekli bundan dolayi mi tam performans alamiyorum? Hem de işlemciye çok yukleniyor.
Anakart modelini yazmayı öğrenin önce. Dediğinizden bir şey anlayamıyoruz mesajı düzelttiğimiz halde....

PCI-e 2.0 veya 3.0 olması performansa kötü bir etken değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı