FX 6100 sistemin oyun performansı nasıl olur?

KeremYlmz_51

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci FX6100.
Ekran kartı.

ASUS PH-GTX1050 Ti​

RAM: 16 GB - 12 GB.
Anakart belli değil.
Şu oyunları oynuyacağım.
1. CS:GO.
2. Valorant.
3.PUBG Lite.
4.Rocket League.
5.ETS 2.
6. Minecraft.
Bunlarda kaç FPS alır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el o fiyatlarda intel bir sistem işinizi görür. Şahsen ben o dediğiniz tüm oyunları eski sistemimde oynadım. Xeon E5440, GTX550Ti ve 8GB RAM ile rahat bir şekilde oynamıştım. O fiyata Xeon işlemcili bir sistem kurabilirsin veya 4.-5. seri intel ilede kurabilirsin.

FX 6300 kullanıyorum ve mutluyum altına bir de GTX 960 çektin mi tamamdır. Tam FPS Değerlerini bilmem ama oyuna göre yaz fps değerlerini görürsün.

@Samotne Ciasteczka biliyorum şu devirde FX işlemci almam çok mantıksız ama adamın durumuda belli. Kendim kullandığım için öneriyorum. Parası olsa Ryzen serisi kullansın ona bir lafım yok ama ben bu sistemden memnunum. Apex'de oynuyorum Warzone'da oynuyorum... çektiği Wat değerleri hakkında yorum yapamayacağım.

FX 8350, 970 chipset anakart ve 8 veya 12 GB RAM sadece bu parçalar ikinci el olarak 750 800 TL. Satılıyor şu anda. Bu sistemde seni biraz idare eder. Bahsettiğin işlemci seni tatmin etmez. Belkide bu bile öyle.

FX 6300 kullanıyorum ve mutluyum
Soba olması, bir sürü elektrik çekmesi ve berbat performansa sahip olup çıldırtması memnun mu bırakıyor?

Pollux 3 APU sistemi alın. FX sistemlere bakmayın bile.
Buna baktım dediler 16 GB RAM olmadan alınmaz o bilgisayar.
Olmadan alınabilir, sadece performansı düşük olur. İnanın bana şişirilmiş ikinci el bilgisayarlardan daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı