Ben Battlefield 1'i yazın korsan olarak hikaye modunu oynamıştım. Ve yüksek ayarlarda neredeyse 60 FPS alıyordum. Artık orijinal oyunum var. Bugün onu indirdim. İndirirken %22 olunca oynanabiliyormuş. Ve hikaye moduna girdim. Ama FPS 30'u bile zor görüyordu. Ayarları biraz düşürdüm bu sefer en fazla 35-40 oldu. Herhalde daha inmediği içindir dedim ve indirmenin bitmesini bekledim. Ama hiçbir şey değişmedi. Online'da en düşük ayarlarda 30 FPS bile zor alıyorum. V-Sync kapalı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Sistemim:
GPU: GTX 750 Ti
CPU: AMD FX-6100
RAM: 8 GB
Biliyorum sistemim iyi değil ama önceden aldığım FPS'lere ne oldu Herkese iyi akşamlar. Umarım yardımcı olursunuz
Ayrıca yanda sürekli sarı renkli iç içe geçmiş ekrana benzeyen bir şey var. Büyük ihtimalle sorunun kaynağı bu ama çözümü bulamadım.
Amd Fx 6100 zaten 8 çekirdekli.
Arkadaşlar çözümü bulmuş olabilirim. Ama yarın deneyebilirim. Ben galiba Nvidia denetim masasından çekirdek sayısını tek çekirdek yapmıştım. Ve bazı ayarları değiştirmiştim. O ayarları yeniden yapayım belki düzelir.
Soğutucu almam lazım. Stok soğutucu ile olacak iş değil maalesef.
Arkadaşlar bu ifade çıktığı zaman oyun kasıyor. Bu gidince düzeliyor. Bu da gitmiyor gitse bile hemen geri geliyor.