FX 6100 ve GTX 750 Ti Sistem Yükseltme

Daha fazla  
Arkadaşlar; sistemim aşağıda belirttiğim gibidir. Oyunlarda performanslardan memnun değilim bu yüzden upgrade edecegim. ( Aslında sistem toplayacaktımda dolar .... ) 8 GB RAM daha ekleyip ekran kartını RX 480 - FX 8350 yapmayı düşünüyorum sizce? Darboğaz yapar mı ? Veya sizde bana bir şeyler önerebilir misiniz bunu al falan filan diye. Cidden aklım durmak üzere. Şimdiden teşekkürler.

AMD FX 6100
GTX 750 Ti
8 GB RAM
ASUS M5A78L

Son düzenleyen: Moderatör:
işlemciden başlamanızı öneririm fx 6100 cidden berbat
AMD FX-9590 Sekiz Çekirdekli İşlemci İşlemci
poweriniz kuvvetli ise şu işlemciyi almanızı ve sağlam bir soğutma öneririm eğer bütçede az ise AMD FX-8370 Sekiz Çekirdekli Wraith Soğutuculu İşlemci İşlemci ve power iniz okadar güçlü deilse bunu alın sonra rx 470 yada rx 480 e geçersiniz

FX 9590' mı? Dalga mı geçiyorsunuz?

Bütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz ama i3 6100+H110M+RX 470 alabileceğinizi umuyorum :)

işlemciden başlamanızı öneririm fx 6100 cidden berbat
AMD FX-9590 Sekiz Çekirdekli İşlemci İşlemci
poweriniz kuvvetli ise şu işlemciyi almanızı ve sağlam bir soğutma öneririm eğer bütçede az ise AMD FX-8370 Sekiz Çekirdekli Wraith Soğutuculu İşlemci İşlemci ve power iniz okadar güçlü deilse bunu alın sonra rx 470 yada rx 480 e geçersiniz
O anakart ile 9590'ı çalıştırmaya çalışırsanız bütün PC ölür. Öncelikle forumda gezin, ondan sonra öneride bulunun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı