FX 6100 ve HD 6850 Tabanlı Sistem Güncelleme

Tavsiyeniz için teşekürler ama benim aklımdada vardı aslında intele yönelmek için ekran kartını aldıktan sonra zaten seneye işlemci anakart almayı düsünüyorum. Elimdekileri satsam bile ne kadar edecekki.

FX-6100, R9 380 için uygun bir işlemci değil. FX-6100 ün tek çekirdek puanı 1.100. Bu ne demek biliyor musunuz ? İ3 4160 ın yarısı kadar demek. İ5 ile kıyaslamıyorum bile. Ben sadece kendi fikrimi söyledim ben olsam şöyle yapardım dedim. Gerisi konu sahibi arkadaşa kalmış. FX-6100 bu sene sonu ömrünü doldurur. İ5 4460 ın en azından 4 senesi var.

Ekran kartından kalan bütçe ile iyi bir soğutucu alıp oc yapabilir.

4.8 GHZ - 4.9GHZ göreceğinin garantisi varsa yapsın tabi. Hoş o hızlara çıksa bile bir İ5 4460 etmez. İ3 4160 ile belki aynı seviyeye gelir.

DX12 için daha uzun yol var. Ben birşey değiştireceğini düşünmüyorum. Tabi herkesin kendi fikri. Belki evet bir nebze oyunlarda ki yükü işlemciden alacaktır veya çekirdeklere bölüştürecektir ama ben ekstrem birşey beklemiyorum. MP giren adamın gene İ5 e ihtiyacı olacak.

Aslında şimdiki oyunları açsın yeter bana gta v da kaç fps alabilirim multi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…