FX 6100 ve R7 200 FPS düşüşü

R7 200 series bir kartlı 8x2 16 GB RAM'li FX 6100 işlemcili PC var.

FPS düşmesi yaşıyorum. Neden acaba? LOL'de mesela başlangıçda 300 FPS'ye kadar çıkıyor sonra aralarda 10'a falan iniyor, sonra geri eski haline, sonra yine oluyor. Anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU-Z ile ekran kartınızın tam modelini öğrenin. R7 200 diye bir ekran kartı yok.

FX 6100 yetersiz, darboğaz yapabilecek bir işlemci ama sorun ekran kartınızda da olabilir. AfterBurner ile oyun için sıcaklıkları kontrol edin.

Recep abi instagramdan engelimi açarmısın? hemen bişey konuşucam önemli hesap: geccenin.gozleri

Selamlar, bende yeni bir PC topluyorum. FX-6300 ile bir sistem toplayacağım. R7 260X ile darboğaz olur mu? İşlemciye overclock yapmamı destekleyen anakartım ve iyi bir soğutucum var. Yapmam gerekir mi? 900 TL 2.el sistem toplama - Technopat Sosyal

Asus R7 240 mış , sanırm işlemcinin ısınmasından kaynaklı bugünde kapanma sorunu başladı işlemci yanıyordu sizce nasıl bir soğutucu alabilirim bu işlemci için ilerde de kullanabileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…