Fx 6100 ve R9 280 sistemde ani FPS düşme sorunu

Mattafix

Hectopat
Daha fazla  
  • Amd Fx-6100 İşlemci Zambezi
  • Gigabyte ga-970a-d3 Rev 1.4 Anakart
  • ASUS R9 280 384 BİT 3 GB Ekran Kartı
  • 700 Watt Power Supply thermaltake
  • 8 GB ram VT
  • 7200 RPm Hdd 1TB

Arkadaşlar, CS:GO da combat sırasında en düşük ayarlarda 130 fps bazen 100 fps düşüyor.
Aynı olay lol de ise 60 fps sabit iken ufak tefek hareketlerde ani fps düşüşleri oluyor, hele teamfight sırasında fps yerlerde, yardımcı olursanınız sevinirim.

NOT: Darboğaz olabilir mi, ve ekran kartı alalı 2 hafta oldu bundan önce gtx 760 almıstım ekran kartından sanıp vatana geri verip r9 aldım aynı sorun bunda da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki aksam paylasirim

Bunu istedim çünkü aynı şey benimde başıma gelmişti. Gereksiz yerlerde FPS düşüp duruyordu. Noctua'nın NT-H1 termal macununu alıp işlemcinin macununu güzelce temizleyip yenisi ile değiştirmiştim ve sorun çözülmüştü. Ek olarak işlemci soğutucunun montajını da kontrol edebilirsin. Biraz saçma gelecek ama :D Bazen Fraps'ta buna sebep olabiliyor. Eğer oyunlarda fraps kullanıyorsan önce oyunu aç sonra masaüstüne dönüp frapsı aç. Titanfall'da başıma geldi bu.

Bunu istedim çünkü aynı şey benimde başıma gelmişti. Gereksiz yerlerde FPS düşüp duruyordu. Noctua'nın NT-H1 termal macununu alıp işlemcinin macununu güzelce temizleyip yenisi ile değiştirmiştim ve sorun çözülmüştü. Ek olarak işlemci soğutucunun montajını da kontrol edebilirsin. Biraz saçma gelecek ama :D Bazen Fraps'ta buna sebep olabiliyor. Eğer oyunlarda fraps kullanıyorsan önce oyunu aç sonra masaüstüne dönüp frapsı aç. Titanfall'da başıma geldi bu.
Bu hafta ici onu planliyordum zaten macun ve fan degisimi ama gariptir ki farkli isi programlarinda sikinti cikmiyordu ama aksam soyledigin programla isi degerlerini aktaricam bu arada 2 bucuk senedir macun surmedim hic bakmadim bile

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı