Fx 6100 ve R9 280 sistemde ani FPS düşme sorunu

Mattafix

Hectopat
Daha fazla  
  • Amd Fx-6100 İşlemci Zambezi
  • Gigabyte ga-970a-d3 Rev 1.4 Anakart
  • ASUS R9 280 384 BİT 3 GB Ekran Kartı
  • 700 Watt Power Supply thermaltake
  • 8 GB ram VT
  • 7200 RPm Hdd 1TB

Arkadaşlar, CS:GO da combat sırasında en düşük ayarlarda 130 fps bazen 100 fps düşüyor.
Aynı olay lol de ise 60 fps sabit iken ufak tefek hareketlerde ani fps düşüşleri oluyor, hele teamfight sırasında fps yerlerde, yardımcı olursanınız sevinirim.

NOT: Darboğaz olabilir mi, ve ekran kartı alalı 2 hafta oldu bundan önce gtx 760 almıstım ekran kartından sanıp vatana geri verip r9 aldım aynı sorun bunda da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir antivirüs programı kullanarak taramanı öneririm. İki buçuk senedir macunu değiştirmediğini söylemişsin. Macunu yenileyebilirsin. Overclock ile uğraşmana gerek yoktu. Turbo modu deneseydin önce daha iyi olurdu. Bu arada stok soğutucu mu kullanıyorsun?

Turbo biostan acik zaten format attim bir cok defa ama tek c ye d ise dolu zaten virusun bukadar etki edecegini sanmiyorum ayriyetten eski ekran kartim 7850 bu ekran karti 2 kati anlik fps dusmeleri devam ediyo ve oyunlardaki fps ayni hattan 10 fps daha az garip bi sekilde 2 kat ekran karti aldim performans degismedi

Kutudan cikan olmasi gerek amd stickari bile yamuk nasil bir iscilik varsa artik

Isılardan anlarsınız zaten yük altında olanı bir anormallik varmı sizce? Birde işlemci sıcaklıgında 3 tane yer war 6 cekirdekli ama benim 6 göstermesi gerekmiyor mu

Dosya Ekleri

• masaüstü ısı.png
    masaüstü ısı.png
    52,5 KB · Görüntüleme: 486
  • yükk altında.png
    yükk altında.png
    39,9 KB · Görüntüleme: 408
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı