FX 6100 Yayın açarken CPU %100 oluyor

Quennn

Centipat
Anakart: Gigabyte GA 970 DS3
İşlemci AMD FX6100 3.9 Overclock
Ekran Kartı R7 370 4 GB 256 Bit
RAM 8 GB 2+2+2+2 olarak

Normal oyun oynadığımda herhangi bir problem yok sıcaklıklar normal. 2-3 gün önce ekran kartı değiştirdim GTX 650 Ti 1GB vardı bir problem yoktu ekran kartını taktıktan sonra normal yayın açmadan oyun oynadığımda hiçbir problem yok. Lakin yayın açtığımda CPU 100'e çıkıyor rest bile attı termal macun kasa değiştirmeden. Lütfen bir öneride bulunun ekran kartını mı değiştirmem gerek yoksa işlemci anakart RAM mı uygun bir bütçeye halletmem gerekiyor 2.el?

Uygun bir bütçeyle ne alabilirim intel anakart işlemci ram olarak bi kombin var mı aklınızda
İntel alacaksanız üst seviye almanızı tavsiye ederim. İntel' in düşük seviye işlemcileri kötü ve haketmeyecek fiyatta. Hem de intel destekleyen anakartlar çoğunlukla RAM frekansı 2666 MHZ. Amd destekleyen B450 kartlar 3200 MHZ. Her türlü AMD daha fiyatı uygun ve perfonmansı daha iyidir.

Amd Biraz pahalı kaçtı MSİ R7 370 4GB 256 BİTİ TARTACAK 850 TL PARAM VAR
850TL sadece işlemciye olan bütçe mi yoksa işlemci + anakart + RAM'e olan bütçe mi?
850TL yayın için yeterli bir CPU için hem AMD tarafında hem Intel tarafında düşük bir bütçe.

Gtx 650 ti valorant yayını yapıyodum ben bu şartlarda yayın yapabilceğim bir öneri istiyorum ekran kartınıda değiştirebilirim var mı bir öneriniz
850TL sadece işlemciye olan bütçe mi yoksa işlemci + anakart + RAM'e olan bütçe mi?
850TL yayın için yeterli bir CPU için hem AMD tarafında hem Intel tarafında düşük bir bütçe.
Gtx 650 ti valorant yayını yapıyodum ben bu şartlarda yayın yapabilceğim bir öneri istiyorum ekran kartınıda değiştirebilirim var mı bir öneriniz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…