FX-6300 için anakart önerisi

BandowQQ

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle elimdeki Asus M5A78LM-LX3 anakartımı kuzey köprüsündeki sıkıntıdan dolayı değiştirmek istiyorum. 3 tane anakart var aklımda acaba hangisini önerirsiniz ve neden? Bu arada işlemcim AMD FX 6300.

MSI: Msi 970A-G46 Amd 970+Sb950 Am3+ Ddr3 2133Mhz(O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
GIGABYTE: Gigabyte Ga-970A-Ds3P - Vatan Bilgisayar
GIGABYTE: Gigabyte 970A-Ud3P Amd 970/Sb950 Am3+ Ddr3 2000Mhz (O.C.) Usb 3.0 Sata 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

Bütçe 200-250 tl arası.Yalnız hocam msi anakartı yavaş boot ediyomuş kendini ayrıca çok ısınması varmış.Şuan bende 2 tane fan mevcut.Sıkıntı olur mu? BIOS Update yaparsam o yavaş boot sorunu çözülür mü?

Biz sürekli konuşuruz ben ona o bana gelir sökeriz temizleriz bilgisayarını konuşuruz parçalar hakkında ama bana hiç bir sıkıntısı olduğunu söylemedi isterseniz buraya çağırabilirim sorularınızı yanıtlar. @Silinen üye

İçin rahat olsun boot yaparken sorun yaşamassın biosu gayet kullanışlı.Kuzey köprüde biraz ısınma mevcut ama sıkıntı olmayacağına eminim.Overclock yapacak mısın?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı