Sistemim görüldüğü gibidir, şu an AMD Radeon HD 7700 kullanıyorum fakat çok yetersiz kalıyor. Ekran kartı almak istiyorum bütçem Max 1500TL, işlemcim ile darboğaz yapmayacak maksimum performans alabileceğim ekran kartı hangisidir?
Bende FX 6300 kullanıcısıyım ve RX 560 kullanıyorum. Amacın Multiplayer yeni nesil oyunları oynamak ise bulasma derim bilgisayarı elinden çıkar ve Ryzen serisine geç. Apex Legends ve Forza Horizon 4'de 60 FPS'si zor görüyorum.
Önerilen max kart RX570'dir fakar şuan mining lobisi RX serisi kartları ele geçirmiş bulunmakta. Benim hiç sevmediğim bir karttır ama 1650 alabilirsiniz.
Bende FX 6300 kullanıcısıyım ve RX 560 kullanıyorum. Amacın multiplayer yeni nesil oyunları oynamak ise bulasma derim bilgisayarı elinden çıkar ve Ryzen serisine geç. Apex Legends ve Forza Horizon 4'de 60 FPS'si zor görüyorum.
Önerilen max kart RX570'dir fakar şuan mining lobisi RX serisi kartları ele geçirmiş bulunmakta. Benim hiç sevmediğim bir karttır ama 1650 alabilirsiniz.
1500 TL bütçeyle bence hem işlemcini yükselt hem ekran kartını Ryzen 3 3100 ve R9 280 öneririm ikisi yaklaşık 1500-1600 TL'ye ikinci el bulabilirsin iki parçayı.