FX 6300 işlemcim çok ısınıyor. Craftrise gibi düşük grafikli oyunlarda bile 73 derece falan. Termal macun kurumuş ama sipariş verdim gelmesi 3 gün surecek. Yok BIOS'tan işlemci bir şeyin dusursek falan ısınmanın önüne geçebilir miyim?
FX 6300 işlemcim çok ısınıyor. """""" gibi düşük grafikli oyunlarda bile 73 derece falan. Termal macun kurumuş ama sipariş verdim gelmesi 3 gün surecek. Yok BIOS'tan işlemci bir şeyin dusursek falan ısınmanın önüne geçebilir miyim?
FX 6300 işlemcim çok ısınıyor. * gibi düşük grafikli oyunlarda bile 73 derece falan. Termal macun kurumuş ama sipariş verdim gelmesi 3 gün surecek. Yok BIOS'tan işlemci bir şeyin dusursek falan ısınmanın önüne geçebilir miyim?
Stock soğutucu ile kullanıyorsanız yüksek bir değer. Termal macunu yenileyin düzelir. Hatırımda maksimum 56-60 derece görüyordu işlemci. Değiştiririm derseniz kule tipi soğutucu çok işe yarıyor ama bu platforma yatırım yapmak gereksiz olur.
@monitor gg
İşlemci kolay kolay zarar görmez. Uzun süre 87 derecede kullanmak istemezdim ama ternal macun değişimine kadar sorun olmaz. Önce performans düşürür sonra kapanır.