FX 6300 O.C. için fan önerisi

eno2233

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, fx 6300 işlemcimin stok fanı yetersiz ve çok sesli gelmeye başladı. Hız olarak en fazla kendi desteklediği turbo hızı yani 4.1 Ghz de makul sıcaklıklarda kullanabiliyorum. Daha üstün O.C. değerleri ve güzel sıcaklık değerleri alabileceğim bir fan önerir misiniz?

İşlemci FX 6300 (4.1 Ghz)
MSİ Rx470 4GB (1380 MHz Core, 1700 MHz memory)
MSİ 970A-G43 Anakart
GSKİLL Ripjaws 2133 Mhz 2x4 GB RAM
Zalman R1 Kasa
ZM600-LE 600W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen biraz uygun tutmaya çalıştım. Alabilirseniz Corsair Hydro H45 alın. CORSAIR HYDRO SERİSİ H45 SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
Hydro h45 yerine coolermaster 212x nasıl olur acaba forumlarda falanda daha iyi yorumlar almış h45 e giriş seviyesi su sogutma diyorlar biraz endişelendirdi vallahi 212 evo ile benim işlemcimde 4.2 Ghz de yük halinde 43 dereceyi geçmemiş iyi performans veriyor gibi 212x daha yeni iyi bi fana sahipmiş dahada iyi performans alınır gibi siz ne düşünürsünüz.

Sıvı soğutmanın giriş seviyesinde bile hava soğutmadan daha iyi bir performans alırsınız. Ayrıca bende aldım bu ürünü. Şuanda kutusunu açmadım kullanmıyorum ama Corsair'e güveniyorum bir sıkıntı çıkmaması konusunda. Biraz bu soğutucu hakkında araştırma yapın derim.

Sıvı soğutmanın giriş seviyesinde bile hava soğutmadan daha iyi bir performans alırsınız. Ayrıca bende aldım bu ürünü. Şuanda kutusunu açmadım kullanmıyorum ama Corsair'e güveniyorum bir sıkıntı çıkmaması konusunda. Biraz bu soğutucu hakkında araştırma yapın derim.
Tamamdır çok teşekkürler yardımınız için iyi akşamlar...

Araştırdım ve test sonuçları baya memnun etti beni kendi işlemcim üzerindeki testte stok fanla 65 dereceyi gördü stress testte sonra h45 ile 32 derece üstünü görmedi ayni test ile, 8350 de ise stok fanla 73 dereceleri görürken h45 ile 36 dereceyi geçmedi aklıma yattı bu soğutucu teşekkürler

Araştırdım ve test sonuçları baya memnun etti beni kendi işlemcim üzerindeki testte stok fanla 65 dereceyi gördü stress testte sonra h45 ile 32 derece üstünü görmedi ayni test ile, 8350 de ise stok fanla 73 dereceleri görürken h45 ile 36 dereceyi geçmedi aklıma yattı bu soğutucu teşekkürler

İkimize de hayırlı olsun o zaman :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı