İnatçılığını devam ettirme gereksiminden vazgeç, çünkü bu sana performans konusunda yararlı olmayacak. RAM'de 1600MHz ile 1866MHz arasındaki farkı görme niteliğine sahip misin onu bilemem, ben yine önerimi yapayım da aşağıya sistemi bırakayım. Performans konusunda sana başarılar.
Kasa konusunda tereddütte kalırsan eğer, Corsair markasının bir nevi carbide serisinin kalitesi ve ferahlığını verir. Bundan emin ol yeter. Üstelik 5 fan yuvası ve kablo saklama bölmesi ile içerisi buz gibi olur.
Ben ekran kartından kısılmasını söylemedim ki. Bir çok yerde görebilirsiniz yorumlarımı. 760 alan herkese 770 öneriyorum. Dediğiniz gibi 100tl daha koyarak ramlerin alınması düşüncesindeyim. Zaten 1600mhz ile 1866mhz arasındaki farkı gözle göremeyiz bile.
Ben ekran kartından kısılmasını söylemedim ki. Bir çok yerde görebilirsiniz yorumlarımı. 760 alan herkese 770 öneriyorum. Dediğiniz gibi 100tl daha koyarak ramlerin alınması düşüncesindeyim. Zaten 1600mhz ile 1866mhz arasındaki farkı gözle göremeyiz bile.
Estağfurullah, size demedim zaten. Upgrade olacak elbet bir gün, fakat o upgrade olana kadar zaten istediği RAM'ı rahatlıkla alabilir veya almadan önce para biriktirip istediğini alabilir.
Estağfurullah, size demedim zaten. Upgrade olacak elbet bir gün, fakat o upgrade olana kadar zaten istediği RAM'ı rahatlıkla alabilir veya almadan önce para biriktirip istediğini alabilir.
Kesinlikle öyle. Benim biraz daha param olsaydı imzamdaki sistemi 4gb ram ve 7790 ile birlikte alacaktım lakin param yoktu, eski ekran kartını kullanmak zorunda kaldım. Ha pişman mıyım? Hayır. Seneye GTX770 alıp keyfime bakmayı düşünüyorum.